LUSH BIG Sea Salt sampon

lush_big_sampon_2.JPGRengeteg hajjal kapcsolatos újdonságot próbáltam az utóbbi hónapokban, de ez a sampon kiemelkedik közülük, és úgy döntöttem egy önálló bejegyzést is szentelek neki, mert megérdemli. 🙂 Olvassatok tovább, ha érdekelnek a tapasztalataim!

A Lushtól eddig nem próbáltam semmi hajra való terméket, ezért nagyon szokatlan volt számomra már a kiszerelése is. Tégelyes formában kapható, és az állaga is elképesztően fura. Nagyobb só darabok vannak egy kis trutyiban – elnézést, de ezt nem lehet máshogy fogalmazni, tényleg pontosan ilyen érzésem volt, amikor először belepillantottam. Hatalmasat belemarkoltam, és is elkezdtem vele mosni a hajam. Az első használat után (sőt közben) rögtön rájöttem, hogy kb. az ötöde bőven elég is lett volna.. Egyszerűen már hozzászoktam, hogy locsolom a hosszú hajamra a sampont. Tehát később már csak nagyon kis mennyiséget használtam, és úgyis tökéletes eredményt lehetett elérni vele és emiatt kiadós mennyiség is egy tégely.lush_big_sampon_1.JPGSLS van benne, emiatt könnyedén habzik és meglehetősen furcsa élmény a habos só darabokat masszírozni a fejbőrbe..de hát a jó eredmény érdekében nem adtam fel. 😀

Igazából a varázslatot 3-4 nappal később vettem észre, ugyanis kevésbé volt sürgős újra hajat mosni. Egyetlen korábbi samponnál sem tapasztaltam azt, hogy kevésbé zsírosodna a hajam, pedig próbáltam kifejezetten erre való darabokat is. Valószínűleg a tengeri só tartalma miatt kicsit szárít, de igazából én ezt a hajamon egyáltalán nem érzem, hajmosás után még balzsam vagy olaj nélkül is teljesen vállalhatóan puha. A Batiste XXL volume szárazsamponnal együtt használva egy héttel is simán el tudom tolni a hajmosás szükségességét, ami szerintem varázslatos dolog hosszú haj esetében. 🙂

Egyébként dúsító hatást ígér, amit én annyiban véltem felfedezni inkább, hogy a hajtövemet emeli meg kissé, és kevésbé lapul le a hajam. Nekem egyébként is bőven elég dús a hajam, szóval ebben a tekintetben nem vagyok teljesen mérvadó. img_9304_2.jpgEgy másik éppen kezembe kerülő samponnal szoktam felváltva használni és így végképp nem érzem szárítónak, csak az áldásos hatásait fejti ki a hajamon és persze tovább is elég. Amint a vége felé járok már a tégelyemnek, azonnal be fogok szerezni belőle egy újabb adagot, mert ebből muszáj itthon lenni ezentúl mindig!lush_big_sampon_3.JPGBátran ajánlom mindenkinek, hogy tegyen vele egy próbát, nekem az eredmény miatt abszolút megérte elszakadni a bevált dolgoktól!

Olvassatok véleményt róla a Krémmánián is :
http://kremmania.hu/kremek/lush-big-sampon

A hivatalos honlapon pedig itt találjátok:
https://www.lush.hu/shop/product/product/path/147_149/id/34/Hajpols-Folykony-samponok-Big

Ti próbáltátok már ezt a sampont? Vagy bármelyiket a Lushtól? Mik voltak a tapasztalatok?img_9149_2.jpg

Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .