New York Fashion Week – Luxury Maybelline party with supermodels at The Top Of The Rock

img_7775.JPG

Vasárnap egy szupermodellekkel zsúfolt Maybelline partira voltunk hivatalosak Festyvel a Rockefeller Plaza 65. emeletén. A kilátás egyszerűen lélegzetelállító volt, éppen naplementére érkeztünk, úgyhogy sikerült is a legszebb pillanatokat megörökíteni a helyszínről.
Az eseményen jelen voltak a márka nagykövetei: Adriana Lima, Christy Turlington, Cris Urena, Jourdan Dunn, Gigi Hadid, Emily Didonato, Charlotte Kemp Muhl. Az új szlogent is bemutatták, ami egy teljesen új irányt mutat és új távlatot nyit a Maybelline életében: „MAKE IT HAPPEN ” A modern városi nő bármit elérhet és megvalósíthat az életében és karrierjében. Bármi megtörténhet. Az új szlogenre a Maybelline nagykövetei egy pohár pezsgővel koccintottak velünk és együtt ünnepeltük az új filozófiát. Nagyon örülök, hogy sikerüt pár szót is váltani a lányokkal, hihetetlenül közvetlen és kedves volt kivétel nélkül mindegyikük.
New Yorkban én is pontosan azt éreztem, hogy tényleg bármi megtörténhet! 🙂

img_7749.JPGimg_7779.JPGimg_7774.JPGimg_7788.JPGimg_7753.JPGimg_7666.JPGimg_7792.JPGimg_7800.JPGimg_7789.JPGimg_7824.JPG

OUTFIT 
NAVONA fashion leather skirt
Marks & Spencer shirt
Adidas Stan Smith 

A beszámolónkat a marieclaire.hu oldalán is megtalálhatjátok!

Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .