10 RANDOM BEAUTY FACTS

img_0012.JPG

Enn, az Enntrance blog szerzője, egy beauty TAG-et indított útjára, és engem is megjelölt, így most az én 10 „szépség titkom” is napvilágot lát. 🙂 Imádom egyébként az ilyen TAG-eket olvasgatni, mindig rájövök, hogy több ilyet kellene kitöltenem nekem is. Szívesen olvasnátok még ilyeneket? 🙂

1. A hajam formázás nélkül se nem egyenes, se nem göndör, pont az az idegesítő fajta. Mivel sokat formázom, szeretem „túlápolni” a hajam és szinte mániákusan keresem az újabb és újabb termékeket, amikkel javíthatok az állapotán. Éppen ezért egyszerre egy csomó hajolaj, pakolás és egyéb hasonló dolog sorakozik a fürdőszobai polcokon. 

2. Mindig, de MINDIG azután tüsszentek, hogy kifestettem a szempilláimat, és így kiválóan az összes festék a szemem alatt landol. Ezért mindig bekészítem a vattapálcikát és a szemem alatti korrektorozást hagyom a sminkelés legvégére, miután feltakarítottam a fekete pacát. 

3. Az egész tinikoromat megúsztam minimális pattanással, viszont a huszas éveimre teljesen elromlott a bőröm. Ez nagyon sok önbizalom problémához vezetett, és végül egy erős gyógyszeres kúra segített a dolgon, de még mindig nehezen mozdulok ki alapozó nélkül a régi rossz érzések miatt. 

4. A szőke szempilláim és szemöldököm miatt szerintem betegnek nézek ki, ezért ezt a kettőt mindig igyekszem kiemelni. Annyival jobb az összhatás! Viszont nem bírja a szemem a tartós szempillafestést, úgyhogy ezzel sajnos nem tudom kiváltani. 🙁

5. Minden féle színű volt már a hajam, a szőkétől a feketéig. A lenövesztésről egy hosszú poszt is született, és azóta sem bántam meg. Rájöttem, hogy az eredeti színemet szeretem a legjobban, arról nem beszélve, hogy a nagymamám haját örököltem, akin még egy ősz hajszálat sem láttam, úgyhogy bízom benne, hogy sosem kell újra festenem. 🙂

6. Egyszerűen nem tudok asztalnál ülve körmöt lakkozni. Általában a kanapén ülök, felhúzott lábakkal és a térdeim között egyensúlyozok a lakkal, így valamiért sokkal precízebb vagyok.

7. Rettenetesen utálok ecseteket mosni. Rossz szokásommá vált, hogy a kedvenceimből inkább többet is veszek, csak ne kelljen állandóan ecsetek tisztogatásával tölteni az időt. 

8. Képes vagyok egy csomó sminkcuccot magammal cipelni egy-egy kiruccanásra, mert mindenféle lista és előkészület ellenére utolsó pillanatban mindig becsúszik egy újabb rúzs, pirosító vagy szájfény a táskámba, „jó fog jönni” elven. Persze a végén általában rájövök, hogy teljesen felesleges volt ennyi mindent magammal vinnem, mert a negyedét sem vettem elő..

9. Nem szeretem a lábkrémeket. Nem tudok úgy aludni, ha bármi van a lábfejemen (a zoknit is beleértve), plusz amikor este krémezek, akkor valahogy tuti összetapicskolom vele a követ és a parkettát, ha pedig reggel, akkor pl. csúszkál a szandálokban a lábam.

10. Anyukám hatására szerettem bele a szépségápolás világába és a legtöbb dolgot tőle tanultam el. 🙂

Meséljetek, nektek mi a 10 beauty vallomásotok? 🙂 

 

Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .