VIDEO – Bobbi Brown Mini Must Have Kit

Nagyon klassz újdonsággal készült a Bobbi Brown, mert ezúttal egy szettbe rakták össze azt a 6 darab elengedhetetlen terméket, amire a klasszikus „Bobbi smink” elkészítéséhez szükségünk lehet.

Két dolog jutott eszembe elsőre, például mennyire klassz ez a szett, ha az ember éppen utazik valahová, mert tökéletesen repülőbarát méretekről van szó. A másik pedig, hogy ha valaki meg szeretne ismerkedni a Bobbi Brown termékeivel, akkor ez egy nagyon jó kis opció, hiszen jó áron lehet így kipróbálni ezeket a darabokat, és a mini kiszerelés azért elég sokáig kitart.

A szett ára 11.000 FT, ami tehát a 6 darab mini terméket és egy ajándék neszeszert tartalmaz. Ha minden termék teljes kiszerelését meg szeretnénk venni, akkor bizony 54.500 ft-ot kellene kicsengetnünk érte, tehát akárhogy nézem, megéri inkább kipróbálni előtte a kis méretet és már csak azokna beruházni, amik tényleg beváltak hosszabb távon is.

Sajnos csak egy színkombináció létezik ebből a szettből, de én azért még bízom benne, hogy esetleg később akár még kijönnek egy más színekből álló verzióval is. 🙂 De lássuk, hogy pontosan mik lapultak a neszeszerben! 


Pale Pink Pot Rouge (1,7 g)

A méltán népszerű Pot Rouge is helyet kapott a szettben, amit használhatunk az ajkakon, de krémes pirosítóként is istenien működik. Tökéletes multifunkcionális termék, ami egyébként kis kiszerelésben is bőséges mennyiség. A Pale Pink árnyalat szerintem elég univerzális, örülök, hogy ez került bele a szettbe. Én krémpirosítóként szeretem a leginkább használni, gyönyörűen el lehet oszlatni az arcon, egyáltalán nem lesz foltos a végeredmény, abszolút természetes a hatása.


Medium BB Cream SPF35 (15ml)

Sajnos a BB krém csak egy árnyalatban került bele, ráadásul a medium árnyalatot választották, úgyhogy a világos bőrűek figyeljenek oda, és inkább próbáljátok ki a boltban. Számomra ez az egy gyenge pontja van a szettnek, de amúgy nyáron szerintem jó lesz az árnyalat nekem is.

Kombinált bőrre való és illatmentes, nagyon szépen fel tudom vinni az arcbőrömre, szóval BB-k közül abszolút szerethető kis darab. 🙂 


Shooting Cleansing Oil (30 ml)

Nagyon szeretem azokat a lemosókat, amik amellett, hogy tisztítanak, egy kicsit táplálják és hidratálják is a bőrt, de mindenképpen kíméletesek. Ennek a formulának a különlegessége, hogy vízzel vegyítve tejes állagúvá változik, és nagyon fincsi érzés ezzel az olajjal lemosni az arcunkat.


Sand Dune Long-Wear Cream Shadow Stick ( 9g )

Tudjátok mennyire szeretem a tartós, krémes szemrevalókat, szinte gyűjtőnek számítok. 🙂 Éppen ezért nagyon kíváncsi voltam már erre a stickre, és jól is jött ez a kis kiszerelés! Ez is éppen elég jó méret, viszont annyira megtetszett ez a kellemes árnyalat, hogy el tudom képzelni, hogy elfogyjon. Szép kis nappali sminket lehet vele összedobni, és az ujjunkon kívül nincs is hozzá másra szükségünk. 


Smokey Eye Mascara (3 ml)

Én próbáltam ennek a spirálnak a normál kiszerelését, és teljesen meg voltam vele elégedve. Nem tapadtak össze a pilláim, nagyon klasszul lehetett rétegezni. Nem csodálkozom, hogy ez a best seller, én is újravettem már. 🙂


 Crystal Lip Gloss (7 ml)

Klasszikus átlátszó, csillám mentes szájfény, amit bármilyen rúzs fölé, de a natúr ajkakra is fel tudunk vinni, és extra fényes lesz a végeredmény. Az állaga picit sűrű, de kellemes viselni és nem kell belőle sok, hogy gyönyörű nedves fénnyel vonja be az ajkakat. Tartós, viszont ezért cserébe picit ragacsos is, de valamit valamiért. 🙂


Készítettünk a Bobbi Brownnal és Krémmánia Évivel közösen egy kis kampányvideót, hogy megmutassuk nektek a termékeket használat közben, illetve meginvitálunk benneteket is az Arena Plaza Bobbi Brown üzletébe egy ingyenes smink oktatásra! Külön ehhez a kithez is összeállítottak egy sminkleckét, ami alatt megtanulható a szettben található összes termék helyes használata!

Nekem nagyon szimpatikus, hogy a Bobbi Brown odafigyel a tanításra is amellett, hogy a termékeik is nagyon jó minőségűek, ezért iszonyatosan örültem a felkérésnek. Évivel egyébként istenien éreztük magunkat a forgatás közben, igazi beauty mennyország! 🙂

Remélem, hogy nektek is tetszik a végeredmény. 🙂

A hét sztárja a Mini Must Have Kit! Ennek a szuper szettnek, most Magyarországon a budapesti Bobbi Brown Arena Plazában forgattuk le a promo videóját! A tesztelésben Évi a Krémmánia és Magdi a Beautyjunkie bloggere voltak segítségünkre! Az eredményt nézzétek meg Ti magatok! Blogok hamarosan részletes teszteléssel!

Posted by Bobbi Brown Magyarország on 2015. április 15.

Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .