Catrice Velvet Finish alapozó, korrektor és púder

A Catrice egyértelműen az egyik legjobb márka, ha pénztárcabarát, de jó minőségű dekorkozmetikumokat keresgélünk. Miután bemutatták a legújabb 3 méteres állványt, és az azon megjelenő új termékeket, elkezdtem szépen sorra venni és kipróbálgatni az újdonságokat. Elsőre engem leginkább a Velvet Finish termékcsalád fogott meg, talán nem meglepő, mert mostanában minden erőmmel a tökéletes bőr nyomában vagyok. 🙂 Az alapozóról, a folyékony korrektorról és a púderről hoztam most egy tesztet és a hosszútávú véleményemet.

A termékcsalád különlegessége, hogy hidratáló hatású hialuronsavat tartalmaz, ezért is tetszett meg nagyon. Télre úgy gondoltam, hogy ideális lehet, nagyon kíváncsi voltam, mivel nyújtanak majd ténylegesen többet. Lássuk!


CATRICE VELVET FINISH ALAPOZÓ

Lelövöm előre a poént, ugyanis ez lett a három termék közül a kedvenc. Meglepődtem, mert drogériás szinten nem szoktam ennyire megelégedni az alapozókkal, valami mindig hiányzik. Ennek nagyon tetszik a finishe, mert van egy természetes fénye, és emiatt élettel telinek tűnik az arcom tőle. Emellett egészen jó a fedése is, télen hajlamos a bőröm kipirosodni, és ezt remekül eltünteti, egységesíti az arcbőrt. A bőrhibákra persze érdemes inkább korrektort tenni és nem az alapozót építgetni.

Borzasztóan kevés kell belőle, nekem legalábbis egy pumpányi még sok is volt. Szerencsére lehet kevesebbet is kinyomni, úgyhogy én nagyjából fél pumpányival megoldom az alapozást. Krémes állagú és könnyű eldolgozni. Én inkább kézzel szeretem felvinni az arcomra, szebben tudom a bőrömbe dolgozni, mint ecsettel. Kellemes az összhatása, és egy kis púderezés után (ahol szükséges), viszonylag tartós is. A legvilágosabb színnel még így télen is elvagyok, de azért lehetne egy kicsit világosabb is belőle. A sűrűbb állaga miatt a üvegen meg sem látszik, hogy használom, pedig kb. november óta használgatom és szerintem a fele már biztosan elfogyott, mert könnyebb az üveg. Ez lett az egyik kedvenc hétköznapi alapozóm.


CATRICE VELVET FINISH FOLYÉKONY KORREKTOR

Ez a korrektor picit csalódás volt a számomra. A szemem alá szoktam használni az ilyen folyékony korrektorokat, de ez meglehetősen sűrű, és nehéz szépen eloszlatni, fedése viszont furcsamód mégsem erős, ezért muszáj rétegezni, hogy fedjen is. Emiatt persze elég hamar beül az apró ráncokba, és nem mutat valami jól a nap végére. Én a könnyedebb korrektorokat szeretem a mindennapokban, szóval nem sikerült barátságot kötnünk. Egyetlen előnye, hogy nagyon világos színben is elérhető.


CATRICE VELVET FINISH PÚDER

Jó kis púder, de olyan semmi különös. Megéri az árát, de úgy érzem, hogy semmit nem nyújt, egy darab púder és kész. Sokkal jobbakat is próbáltam már, biztosan nem térek vissza rá, és igazából reggelente kedvem sincs elővenni. Táskába nem dobnám, ahhoz túl gagyi a csomagolása, félnék, hogy kinyílik/szétesik, és én szeretem, ha a kompaktokban egy kis tükör azért helyet kap. Ettől függetlenül tényleg nem rossz, de nem nyűgözött le.


Ti próbáltátok már ezt a termékcsaládot? Mi a véleményetek róla?

Follow:
Oszd meg:

5 Comments

  1. Piffeny
    február 9, 2015 / 15:00

    De jó! Ezt az alapozót kipróbálom. Bobbi bevált ugyan, de ha van egy olcsóbb változat, ami minőségi, azt jó tudni. Catrice-t DM-ben lehet kapni?

  2. Maggie
    február 11, 2015 / 14:03

    Melyik Bobbit használod?
    Ez persze jóval olcsóbb darab, de szerintem ahhoz képest jó kis darab. 🙂 Dm-ben pont nem lehet sajnos kapni, de Müllerben igen, és a legtöbb Rossmannban is! 🙂

  3. Piffeny
    február 12, 2015 / 07:02

    Skin Foundation SPF 15. Ezt használom én, már a sokadik üveggel. Ha jól tudom ez Bobbi alap-alapozója. Ismered?

  4. Maggie
    február 14, 2015 / 15:52

    Ismerem, én is pont ezt használom, csak most kivilágosodtam a meglévő színt 🙁

  5. Fénylő rezes smink tavaszra | Beauty JunkieBeauty Junkie
    március 16, 2015 / 10:24

    […] ARC: Catrice Velvet Finish alapozó 010, Avon Luxe Illumanating Concealer (Illume Fair), Chanel Poudre Cristalline porpúder, MAC pirosító (Melba) SZEM: Urban Decay Primer Potion szemhéjalapozó, Urban Decay Naked3 – Strange, Nooner, Trick, Mugshot, Factory,  BeYu Soft Liner 651, Avon Luxe szempillaspirál, Sleek Light szemöldökszett SZÁJ: Estée Lauder Pure Color Envy – Impulsive […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .