Avon LUXE sminktermékek és egy kis játék :)

IMG_4984_2.jpg

Nagyjából két hónapja megkerestek az Avontól, hogy nem lenne-e kedvem tesztelni néhány új terméküket. Mivel tudjátok, hogy egyébként is nagyon sok dolgot próbáltam már az Avontól, ezért nem állt távol tőlem a dolog, és nagyon megörültem, mert ezúttal 3 LUXE sminkterméket kaptam tesztelésre.  Régebben már volt szó a blogon néhány ilyen palettáról, egészen pontosan 2012-ben, mert akkor vezették be ezt a vonalat. ITT megtaláljátok azokat a posztokat, amiket a szemhéjpúderekről írtam.
Lássuk a mostani termékek hogyan teljesítettek!

IMG_4555_2.jpg

IMG_4549_1024.jpg

LUXURIOUS NUDES PALETTE

Szemhéjpúderből sosem elég. Hiába van sok-sok palettám, egyszerűen mindig vannak új színek és textúrák, én simán el tudok csábulni egy szép csomagolásól is. Ennek nagyon tetszik a külseje, szép ez a rose gold borítás, és a kompakt is rendben van, bár lehetne egy kicsit nehezebb (minőségibbnek érezném).

Az 5 szín között található az egészen világos kiemelő színtől sötétig mindenféle. A mindkét világos árnyalat szeténfényű, bár én örültem volna, ha az egyik legalább matt, azért mindkettő nagyon szép szerintem.  A felső és a jobb oldali szín matt, a legalsó pedig arany csillámos. Érdekes, hogy a legsötétebb szín egy kicsit kékes beütésű a palettában, viszont ebből annyira nem sok érvényesül a szemhéjon és a swatchon sem, inkább csak annyit érzékelek, hogy nem tiszta fekete, de a kékség valahogy eltűnik. A csillámos barnából a csillámok szintén eltűnnek, amikor felviszema szemhéjamra, főleg a satírozás után. A mintán azért még látszik belőle valamennyi, és ha elkezdtem építgetni a színt, akkor némi csillám azért meg tud maradni a szemhéjamon is, de én nem szeretek ilyesmivel bíbelődni, akkor már inkább valamilyen brutál pigemtn után nyúlok. A kedvencem a legfelső matt barna. Egyébként is nagyon szeretem az ilyen “piszkos” színeket, de ez egyenesen tökéletes a mélyítővonalamba, éppen ezeket szoktam keresni erre a célra. Picit porzik mindegyik szín, főleg a mattak, de nálam ez abszolút a tűrhető kategória.

IMG_4464_2.jpg

GLITZ SHIMMER POWDER – ROSE AURA

Ez a púder egy kicsit nehéz ügy, inkább világos bőrre ajánlanám, mert nem túl pigmentált és építgetni sem annyira lehet. Van egy szép fénye egyébként, ezért érdemes akár más pirosító fölé feltenni. Én szoktam a kedvenc krémpirosítómat “fixálni” vele, és nagyon szép színük lesz együtt. Picit porol, de nem vészes.

Maga a kompakt egyébként sokal masszívabb, mint a szemhéjpúderé. Ennek sima arany borítása van, és valahogy az egész jobban egyben van. Ezt simán be szoktam dobni a táskámba, mert isteni nagy tükör van benne, ami a napközbeni igazításnál jól jön.

IMG_4454_1024.jpg

IMG_4988_2.jpg

ILLUMINATING CONCEALER WAND – ILLUME FAIR

Nagy kedvenceim az ilyen tekerős-ecsetes korrektorok, amiket a szem alá kell felvinni. Sok félét kipróblágattam már, nagyon szépen leplezik a karikákat, és kicsit élénkítik a tekintetet. Találkoztam már jobb és rosszabb verzióval is, szerintem az Avoné a jobbak közé tartozik. Egész jó a fedése, lehet kapni világos színben is, és nincs tele csillámmal, csak épphogy egy kicsit visszaveri a fényt. Én az ilyen korrektorokból nem csak a szemem alá, hanem egy keveset a szemöldökcsontra is, és az ajkaim köré is simán felviszek, kvázi folyénkony highlighterként.

MINTÁK ÉS SMINK

IMG_4998_2.jpgA minták alappal és egy húzással készültek, balról jobbra: 5 szemhéjpúder, “pirosító” és korrektor.

IMG_4439_1024.jpg IMG_4316_2.jpg

JÁTÉK

Ha ti is szívesen kipróbálnátok ezeket a termékeket, akkor nincs más dolgotok, mint jelentkezni, mert az Avon jóvoltából, most két ember megnyerheti ugyanezt a csomagot. 🙂

Jelentkezni november 19. éjfélig tudtok, 20-án pedig kisrosolom a két szerencsést, akit e-mailben fogok értesíteni. Ha a nyertes nem jelentkezik 48 órán belül, akkor újra fogok sorsolni.

Sok szerencsét kívánok mindenkinek! 🙂


A játék lezárult, a két nyertes pedig:

Szekerczés Tímea
Schőn Kriszti

Gratulálok, e-mailben megbeszéljük a továbbiakat! 🙂
Mindenkinek köszönöm, hogy játszott. Ne csüggedjen senki, lesz még lehetőség szuper dolgokat nyerni a jövőben is! 🙂


Follow:
Oszd meg: