Programajánló – Ingyenes Fogápolási napok

Nem tudom ki milyen gyakran látogat el fogorvoshoz, de ez is egy olyan dolog, amit nem lehet elégszer elmondani szerintem: az évenkénti szűrés nagyon fontos, még a jó állapotban lévő fogak esetében is. Sajnos Magyarországon a statisztika nem éppen a legjobb, bőven van mit tanulnia az embereknek a szájhigiéniáról és a megfelelő tisztításról/ápolásról. Éppen ezért született meg a blend-a-med és Oral-B kutatási központ programja, az ingyenes Fogápolási Napok. Bár a debreceni és budapesti már végetért, de Szegeden november 5-7 között van mindenkinek lehetősége ellátogatni egy ingyenes szűrésre.  Ha most lemaradt valaki, de szeretne legközelebb elmenni, akkor érdemes figyelni, mert nem ez volt az utolsó ilyen lehetőség!

A blend-a-med Oral-B kutatási központ által támogatott program célja nem csak meggyőzni a lakosságot a rendszeres szűrővizsgálatok és gondozás fontosságáról, de a problémák megoldásában is segítséget nyújtani, így a megelőzéssel és korai ellátással hosszútávon is biztosítani az egészséges fogazat és fogágy megtartását.

Számomra fontos volt mindig is a megfelelő szájápolás (köszönöm anyukámnak, hogy erre megtanított 🙂 ), és nagyon örülök, hogy találtam egy ilyen lehetőséget, mert tudom, hogy a fogászati kezelések és egyáltalán maga a szűrés is sokszor borzasztóan drága tud lenni. Én tegnap elmentem a budapesti központba, és borzasztóan kedves csapat nézte meg a fogaimat és láttak el különféle tanácsokkal. Mindenkinek megmutatják a helyes fogmosási technikát, hogy hogyan kell a fogselymet használni, és nyugodtan lehet kérdezni, ha bármi extra probléma merülne fel. Bátran ajánlom mindenkinek, hogy ha van ideje, akkor látogasson el a szegedi állomásra egy állapotfelmérésre! 🙂

Itt találtok bővebb információt: http://www.kutatasi-kozpont.hu/hu-HU/cikkek/valjon-on-is-a-szajapolas-szakertojeve-a-fogapolasi-napokon/

Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .