Marie Claire Hétfő – Kiegészítők hűvösebb időre

Elkezdett lehűlni a levegő, én pedig “ennek örömére” gondoltam összeszedem mik a kedvenc darabjaim, amikkel szeretem feldobni a hétköznapokat. Írjátok meg ti is, hogy melyik kiegészítők a kedvenceitek ebben az időszakban, kíváncsi vagyok! 🙂

Sál – Télen soha nem indulok el sál nélkül. Amellett, hogy szerintem ez tart melegen a legjobban, a különböző mintákkal, színekkel és textúrákkal egy egyszerű fekete kabátot is variálhatunk a végtelenségig. A képen látható mindkét sálat a H&M-ben vettem, szerintem elég jó áron lehet náluk kapni vastagabb, izgalmasabb darabokat is.
Napszemüveg – Sokan furcsának tartják, de én ilyenkor is hordom a napszemüvegeket, mert érzékeny a szemem. Van néhány “trend” darabom, de a klasszikusabbak a kedvenceim.
Rúzs – Nyáron inkább a szájfényre voksolok, de télen jöhetnek a gazdagabb textúrájú, hangsúlyos rúzsok. Az egyik örök kedvencem a M.A.C. -től a Vegas Volt nevű árnyalat!

Kesztyűk – A sálakhoz hasonlóan ez is egy szuper módszer, hogy feldobjuk a téli szettjeinket. Szerintem nagyon sikkes egy jól megválasztott kesztyű. (fekete masnis – Mango, piros – Marks & Spencer, barna – Promod)
Körömlakk – Ilyenkor különösen vonzódom a piros és a szikrázó körömlakkokhoz, szinte biztos, hogy ilyet választok, ha lakkozásra kerül a sor. (Chanel – Élixir, Graphite)
Ajakbalzsam – Nagyon fontos, hogy télen hidratáljuk az ajkainkat, mert ha nem figyelünk oda, könnyen kiszáradnak, és így a rúzsok sem mutatnak majd olyan szépen. Éppen ezért nálam mindig van minimum egy ajakbalzsam a táskámban. Írtam nem rég egy ajakápoló körképet, de a legújabb darab a kollekciómban a By Terry Baume de Rose színezett verziója.
A Marie Claire bejegyzést ITT találjátok. 

Follow:
Share:
 • Piffeny

  Szia, a fekete masnis kesztyűt mostanában vetted? Nagyon édes!

 • Maggie

  Sajnos nem, de outletben láttam nem rég több féle színben is, és van hasonló a Mangoban most is! 🙂
  http://shop.mango.com/HU/p0/noi/kiegeszitok/csokros-borkesztyu/?id=33033535_02&n=1&s=accesorios.monederos&ident=0__0_1414413131506&ts=1414413131506

 • Piffeny

  Szuper, köszi!!

 • Apolka

  Idén karácsonyra bőrkesztyűt fogok kérni, olyan szépek! Egy hosszabb kesztyűnek is örülnék, remekül passzolna az új szőrmés cape-emhez.=)

 • Zsófi Henn

  A sálak nekem is a kedvenc kiegészítőim közé tartoznak a hűvösebb időben. Most éppen egy gyönyörű bordó színű után fáj a szívem. Volt egy, de valaki ellopta az egyetemen:(

  Másik téma: Hogy van a kutyád? Rég posztoltál róla fotót.

 • Maggie

  Huu a cape-hez isteni lenne a hosszú kesztyű, azt mindenképp szerezz be hozzá! 🙂