#ParndorfTrip – Business Accessories

Az utolsó parndorfi bejegyzés nem is lehetne aktuálisabb, hiszen az utóbbi időszakban munka szempontból eléggé beindult nálam az élet. Új helyen kezdtem dolgozni, de több másik kisebb “állásom” is van.. csak éljem túl a szeptembert! 🙂 Szóval ezek a kiegészítők, amiket összeválogattam, most nagyon aktuálisak nálam! 🙂

Tudjátok, hogy rajongok a Furla márkáért, nagyon minőséginek tartom a cuccikat, több táskám és kiegészítőm is van tőlük. Most egy csodás babakék táskát választottam, ami nem túl nagy, de meglepően sok mindent elnyel. Hordható kézben is és vállon is, és igazi jó kis univerzális darab.

A The Body Shoptól az egyik kedvencem a testpermetek és parfümök választéka. Most egy kókuszos parfümöt választottam, kicsit nyáridéző, naptejre és nyaralásra emlékeztető illata van. Szerintem isteni! 🙂 Annyira kis üvege van, hogy nem foglal nagy helyet a táskában, viszont masszív darab, nem félek magammal vinni.

A különféle kütyüket szeretem szép tokokban tartani, és mivel a kék az egyik kedvenc színem, így rögtön megtetszett ez a Karl Lagerfeld szett. 

Nem próbáltam még a The Body Shop BB krémet, de az illusztráció kedvéért mindenképp bele szerettem volna tenni. Nálam ugyanis a BB krémek úgy általánosságban nagyon beváltak. Szeretem a magas fényvédelmet, a fedést, a sok egyéb hosszútávú hatást és persze a végtelenül egyszerű használatát..engem meggyőztek és még mindig ez az egyik kedvencem a hétköznapokra! Sokszor szempillaspirállal és pirosítóval együtt teszem csak fel, és már mehetek is az utamra.

Az előző posztban már áradoztam picit a telitalpú cipőkről, és most egy nude szandált választottam ehhez az összeállításhoz is. Én nagyon szeretek ilyen sarkakon mászkálni a dolgosabb napokon is. Sokszor kényelmesebb, mint egy teljesen lapos balerinában végignyomni a napot!

FURLA táska I The Body Shop kozmetikumok I Karl Lagerfeld Iphone tok, Ipad tok, pénztárca és irattartó I Humanic cipő

A video blog is elkészült idő közben, ITT megnézhetitek! 🙂

Follow:
Oszd meg: