NEW IN – L’Oréal őszi újdonságok

Tegnap Instagrammon és a Facbook oldalamon is egy kicsit már írtam a L’Oréal újdonságairól, de most szeretném bővebben is kifejteni, hogy miért is áll hozzám nagyon közel ez a két kollekció. Nálam ugyanis nagyon betaláltak ezekkel, és szerintem nem leszek ezzel egyedül!

A Les Blancs körömlakk kollekció csupa szép fehér, illetve fehérhez nagyon közeli pasztell árnyalatokból áll össze. Palvin Barbi az arca, vele találkozhatunk majd a plakátokon, állványokon. Én egyébként elsőre hirtelen nem is ismertem meg, valahogy más ezen a képen szerintem. A manikűr viszont gyönyörű!! Imádom ezt a nagyon halvány lilát, és hogy a köröm végeit fehérre festették..hú nagyon klassz szerintem!

A másik nagy dobás első felvonása a Collection Exclusive, aminek a Nude vonalával találkozhatunk először. Összeállt a nagykövet csapat, és mindenki számára egy külön nude rúzst alkottak meg, ami passzol a tónusaihoz. Gyönyörű matt fekete és arany csomagolást kaptak, rajta a híresség kézjegyével. Mindegyikhez egy nude körömlakk is tartozik, ami számomra külön öröm, mert nálam leggyakrabban két opció szokott felmerülni: piros vagy nude.

Szokás szerint nálunk sajnos nem lesz mindegyik árnyalat kapható. Én külföldön járva igyekszem majd levadászni a plusz színeket, mert imádom a Color Riche rúzsok formuláját, és a körömlakkokkal is meg vagyok elégedve. Valóban jó kis színeket sikerült alkotni, a rúzsokról gyorsan készítettem egy mintát is, hogy lássátok milyenek az árnyalatok:


J Lo’s Nude, Julianne’s Nude, Doutzen’s Nude
A rúzsok színe építhető, ezek a minták két-három áthúzással készültek!

Nektek tetszenek ezek az újdonságok?


Follow:
Oszd meg:

1 Comment

  1. L’Oréal Les Blancs körömlakk – Ocean’s Porcelaine | BEAUTY JUNKIE
    szeptember 4, 2014 / 00:27

    […] korábbi posztban már írtam az őszi kollekciókról, és ott szerepelt a halvány, fehérre hajazó pasztell lakkok között ez a csodálatos kék. […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .