Hajápolási újdonságok a rutinomban

Hajápolási dolgokról régen esett már a blogon szó, de most van néhány újdonság, amit beiktattam a napi rutinba, ezért gondoltam érdemes írni róluk. Van olyan termék közöttük, amit korábban már használtam, van olyan, amit csak újra felfedeztem a készletemben és olyan is akad, amit csak most kezdek kipróbálni, de mindenképp érdemesnek tartom a szereplésre.

Természetesen, ha valamelyik érdekelne benneteket részletesebben, akkor mindenképp szóljatok és szívesen írok arról külön is, hosszabban. 🙂

A legújabb darabom a John Frieda színvilágosító spray. Amióta a hajammal megküzdöttem és újra az eredeti színében pompázik, természetesen nem tudok szabadulni a gondolattól, hogy egy kicsit világosítanék rajta, ezért folyamatosan keresem a lehetőségeket. Sötét szőke hajam van alapból és nyáron a napfény elég sokat tud szívni rajta, de ez nagyjából nyár végére érik be, és én türelmetlen vagyok. Festeni nem nagyon van kedvem, úgyhogy minden szőkítő sampont, balzsamot és egyebeket kipróbálok nagyjából. Egy ilyen kutató munka eredménye ez a spray, amihez nagy reményeket fűztem. Eddig kétszer fújtam a hajamra, és valamennyire már látom is a világosodást. A doboz 3-5 alkalom után ígéri a szemmel látható változást, úgyhogy még várok azért a végleges véleménnyel, de eddig sokkal jobban tetszik, mint bármi hasonló, amit próbáltam!

A Toni & Guy Moisturising Shine Spray már jó ideje megvan, szerintem legalább féléve. Eddig nem igazán használtam, inkább csak úgy hébe hóba, de most valamiért a kezembe akadt és nagyon megkedveltem. Olyan 20 centiről permetezem a hajamra, és igyekszem nem túlzásba esni vele. Így nagyon szép természetesen csillogó hajat kapok, és egyáltalán nem zsíros hatásút. Iszonyú finom illata van, ami szerencsére hosszan kitart, ezért szeretem ezzel befejezni a hajformázást. Ha valaki hajfény sprayt keres, akkor annak nagyon ajánlom! Lehet a Müllerben kis kiszerelést is kapni belőle, szerintem az is elég kiadós mennyiség, mivel nagyon kevés is elég belőle.

A Head&Shoulders Apple Fresh sampont és balzsamot már használtam egyszer. Általában akkor nyúlok értük, amikor a fejbőröm valami miatt megőrül és elkezd korpásodni. Most például a légkondi miatt a fejbőröm “megfázott”, úgyhogy szükség volt a gyors segélyre. Nagyon kellemes, friss illata van, jól esik a melegben is használni. Remélem hamar segít helyrehozni a fejbőröm!

Ti milyen hajápolási termékeket használtok mostanában?
Kipróbáltátok már ezek közül valamelyiket?

Follow:
Share:
 • R_Arabella

  Én nagyon örülnék, ha írnál bővebben a Toni & Guy-ről. 🙂 Pont hajfényt keresek, és ezzel is szemezgetek, csak eddig elriasztott tőle az, hogy elméletileg alkohol is van benne. 🙁 De ha neked nem okozott problémát, akkor valószínűleg egy kis kiszerelésre beruházok. 🙂

 • Barbara Szabó

  Engem a színvilágosító spray érdekelne majd részletesebben és hogy végül mennyire használt neked 🙂

 • JuliaPer

  Sziasztok! Én már több éve használom a színvilágosítót, nagyon bejött!
  Így egész évben napszítta hajam van, és teljesen természetes hatású!! 🙂
  Imádom és mindenki megdícséri a hajszínem :))) (alapból is szőke vagyok, csak sötétebb, azért Magdiénál világosabb a hajszínem, így viszont szép világosszőke de nem festett hatású lett a hajam).
  Viszont azzal legyetek tisztában, hogy hidrogén-peroxid van
  benne, szóval csak mértékkel használjátok (én azt ajánlanám, hogy max. 2
  hetente egyszer). Krémmánián sokan írták, hogy nagyon szétroncsolta a
  hajukat. Szóval azt ajánlom, hogy csak szép lassan használjátok, folyamatosan ki fog világosodni a hajatok. Türelem 🙂

 • Maggie

  Én a Müllerben vettem! 🙂

 • Maggie

  Okés, akkor erről fogok írni részletesebben mindenképpen! 🙂

 • Maggie

  Egyáltalán nem okozott problémát, de akkor erről is fogok még írni bővebben! Ez az egyetlen hajfény eddig, amit értékelhetőnek találok egyébként, a többivel én totál befürödtem, pedig próbáltam már párat 🙁

 • Maggie

  Szia!
  De jó, hogy írtál róla!
  Kicsit aggódtam, az elején, hogy kísérletezgetek vele és vajon milyen lesz.. jó hallani, ha másnak már bevált valami. 🙂 Lekopogom eddig nagyon tetszuik, remélem hosszútávon is jó lesz!