Hajápolási újdonságok a rutinomban

Hajápolási dolgokról régen esett már a blogon szó, de most van néhány újdonság, amit beiktattam a napi rutinba, ezért gondoltam érdemes írni róluk. Van olyan termék közöttük, amit korábban már használtam, van olyan, amit csak újra felfedeztem a készletemben és olyan is akad, amit csak most kezdek kipróbálni, de mindenképp érdemesnek tartom a szereplésre.

Természetesen, ha valamelyik érdekelne benneteket részletesebben, akkor mindenképp szóljatok és szívesen írok arról külön is, hosszabban. 🙂

A legújabb darabom a John Frieda színvilágosító spray. Amióta a hajammal megküzdöttem és újra az eredeti színében pompázik, természetesen nem tudok szabadulni a gondolattól, hogy egy kicsit világosítanék rajta, ezért folyamatosan keresem a lehetőségeket. Sötét szőke hajam van alapból és nyáron a napfény elég sokat tud szívni rajta, de ez nagyjából nyár végére érik be, és én türelmetlen vagyok. Festeni nem nagyon van kedvem, úgyhogy minden szőkítő sampont, balzsamot és egyebeket kipróbálok nagyjából. Egy ilyen kutató munka eredménye ez a spray, amihez nagy reményeket fűztem. Eddig kétszer fújtam a hajamra, és valamennyire már látom is a világosodást. A doboz 3-5 alkalom után ígéri a szemmel látható változást, úgyhogy még várok azért a végleges véleménnyel, de eddig sokkal jobban tetszik, mint bármi hasonló, amit próbáltam!

A Toni & Guy Moisturising Shine Spray már jó ideje megvan, szerintem legalább féléve. Eddig nem igazán használtam, inkább csak úgy hébe hóba, de most valamiért a kezembe akadt és nagyon megkedveltem. Olyan 20 centiről permetezem a hajamra, és igyekszem nem túlzásba esni vele. Így nagyon szép természetesen csillogó hajat kapok, és egyáltalán nem zsíros hatásút. Iszonyú finom illata van, ami szerencsére hosszan kitart, ezért szeretem ezzel befejezni a hajformázást. Ha valaki hajfény sprayt keres, akkor annak nagyon ajánlom! Lehet a Müllerben kis kiszerelést is kapni belőle, szerintem az is elég kiadós mennyiség, mivel nagyon kevés is elég belőle.

A Head&Shoulders Apple Fresh sampont és balzsamot már használtam egyszer. Általában akkor nyúlok értük, amikor a fejbőröm valami miatt megőrül és elkezd korpásodni. Most például a légkondi miatt a fejbőröm “megfázott”, úgyhogy szükség volt a gyors segélyre. Nagyon kellemes, friss illata van, jól esik a melegben is használni. Remélem hamar segít helyrehozni a fejbőröm!

Ti milyen hajápolási termékeket használtok mostanában?
Kipróbáltátok már ezek közül valamelyiket?

Follow:
Oszd meg: