SMINK – Mermaid’s Green

Ezt a sminket a legutóbbi drogériás körutamnak köszönhetem, ugyanis belefutottam a Manhattan állványon egy krémes szemhéjfestékbe, amit egyszerűen nem tudtam otthagyni! Két árnyalatot is hazahoztam, de ez a menta színű csoda azóta a nagy kedvencem. A pénteki szemöldökceruzás bejegyzésben egy kis ízelítőt láthattatok már belőle, de most jöjjön vele egy teljes smink. 🙂

Szemhéjalapozót tettem az egész mozgó részre, ezután a gyűrűsujjammal eloszlattam rajta a krémes festéket. Elég hosszú napom volt, ezért nem mertem szemhéjalapozó nélkül kipróbálni, így viszont reggel 6:30-tól hajnali 2ig mozdulatlan maradt! Nem tettem a tetejére púdert, csak a szélén egy kis barna szemhéjporral finomítottam, mert szerettem volna ezt a picit fémes menta árnyalatot teljes pompájában látni. Egy vékony tusvonalat húztam, és szempillaspirállal fejeztem be a szemfestést.

Az arcomra az alapozón kívül egy kis púder került és nagyon kevés pír. Az ajkaimra egy ici-pici balzsamos bogyószín került, továbbra is inkább a szemhéjon tartva a hangsúlyt.

ARC: L’Oréal Tue Match alapozó Rosy Vanilla I Catrice camouflage korrektor 03 I YSL Touche Éclat 02 I Lancome Mat finish porpúder 01 I MAC Melba pirosítóSZEM: Urban Decay Primer Potion I Manhattan krémes szemhéjfesték – Mermaid’s Green I Dior 030 Incognito paletta barna és bőrszín I L’Oréal So Couture Super Liner szemhéjtus I L’Oréal So Couture szempillaspirál I Maybelline MasterShape szemöldökceruza Dark Blonde SZÁJ: Catrice Pure Shine Colour Lip Balm 070 I Don’t Red It

Szerintem ez a smink nagy sláger lesz nálam idén nyáron, mert pikk-pakk megvagyok vele és nem lesz semmi baja a nap során!

Hogy tetszik nektek? 🙂

Follow:
Oszd meg: