LAONI tavasz/nyár – A nő 6X

 Ritkán szoktam ilyesmit posztolni a blogon, de annyira megtetszett a koncepció és a fotók, hogy gondoltam megmutatom nektek is. 🙂 Én személy szerint egyébként régóta szemezek a LAONI táskákkal, gyönyörű valódi bőrből készülnek, és mindegyikben látok valami kis különlegességet. Ha titeket is érdekelnek a magyar tervezők darabjai, akkor érdemes ellátogatni hozzájuk személyesen, és kicsit közbenézni a Klauzál téri üzletben, mert nem csak ezekkel a táskákkal, de más magyar tervezők darabjaival is találkozhattok!

Ács Ilona, a LAONI tervezője ugyanúgy szeret praktikus, sportos, hétköznapi bőrtáskákat tervezni, mint nőies, alkalmi és extravagáns darabokat. Fontosnak tartja, hogy egy Nőnek az élet minden színterén legyen egy olyan táskája, ami igazi társsá tud válni számára. Legújabb kollekciója éppen ezért kapta a Nő 6X nevet.

„Hány félék is vagyunk, mi Nők?  Mit csinálunk napközben és hogyan kapcsolódunk ki?

Ahány Nő, annyiféle válasz. A választ pedig a Táskáink ismerik a legjobban, hisz elkísérnek minket mindenhová. Ez egy titkos, bensőséges viszony a NŐ és a TÁSKA között. A Nő választ, a Táska jellemez.

A Táskáink sok titkot rejtenek, mindent tudnak rólunk és meghálálják, ha jól választottunk közülük.  De sok mindent el is árulnak rólunk. Megmutatják, ha nem jó a kapcsolat köztük és a Nő között. Ha nincs meg a Harmónia és nem illenek eléggé össze, vagy ha olyan alkalmakkor is nekik kell a Nővel menni, amikor egy másiknak kellene inkább.

Ebben a kollekcióban arra törekedtem, hogy a Nő a maga különlegességében és sokszínűségében megtalálhassa benne mindazokat a Táskákat, amikkel együtt élheti át élete sok-sok fontos pillanatát.” – Ács Ilona

Egy Nő szeret alkalomhoz illően öltözködni, amihez szorosan hozzátartozik a táska kiválasztása is. Nincs is annál szebb, amikor a kedvenc ruhánkkal harmonizálnak a kiegészítőink. A LAONI legújabb kollekciói olyan stílusteremtő bőrtáskákat mutatnak be, amik nem csak kiemelik a Nők sokoldalú életformáját, hanem finoman támogatják is azt.

Légies lendület

Egy nem hétköznapi táska, a hét minden napjára. Az egyedi formavilágnak és divatos színátmeneteknek köszönhetően ez a táska az outfit ékszere lehet, praktikus kialakítása és könnyed viselete miatt pedig társ a nyüzsgő hétköznapokon.

Elegáns alkalmak

Legyen szó a munkahelyről, fontos találkozóról, üzleti megbeszélésről, színházról vagy esküvőről, ez a táska magabiztos kisugárzást és igazán stílusos megjelenést ad.

Sportos játékosság

A Kaméleon táskák sokszínűek és variálhatóak. Oldalaik különböző színű vagy mintájú bőrből készülnek, és a csatok segítségével rákapcsolható kiegészítő táskák tárháza is kimeríthetetlen. Így nem csak a színekkel, hanem a méretekkel is lehet variálni, ami játékos szabadságot ad a viselőjének.

Stílusos mindennapok

A hétköznapok forgatagában is könnyen stílusosak maradhatunk, ha egy LAONI táskát választunk magunknak. Így a kiegészítő finoman feltűnést keltve kiemeli viselőjét a hétköznapokból, és nem csak egy praktikus tárgy lesz.

Lezser kényelem

A jó designhoz, a különleges vagy egyszerűbb formákhoz hozzátartozik az is, hogy a táskák jól használhatóak és praktikus kialakításúak is legyenek. A sportosan elegáns darabok igazi kiegészítőként viselkedve több éven át kedvencekké, hasznos társsá tudnak válni.

Dolgos hétköznapok

A LAONI Color Office kollekciója azoknak a Nőknek készül, akik az irodai környezetükben, vagy egy komoly tárgyaláson is szeretnék stílusos megjelenésükkel kifejezni egyéniségüket. Egy szép és minőségi laptop táska megkönnyíti a dolgos hétköznapok terheit, egy hozzá illő kisebb városi táska pedig teljessé teszi a viseletet.

Fotó: Kovács Tamás, Styling: Pozsonyi Alexandra, Make-up: Pápai Lilla, Hair: Szentkirályi Anita, Model: Imelda ( Free Faces )

Nektek is tetszenek a táskák? 🙂

 

Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .