Rágógumi rózsaszín körmök, vagyis a Barry M Gelly Hi-shine Dragon Fruit

Eleget áradoztam már erről a Barry M szériáról szerintem a blogon..igen, lassan megvan a teljes színskála. Nem tudok mit csinálni, egyszerűen annyira bejön ez a formula és annyira imádom ezeket a színeket, hogy egyiket sem bánom. Ez lakk is egy korábbi Asos rendelés termése, de csak a múlt héten éreztem elérkezettnek az idejét, hogy felkenjem.

Ez olyan igazi Barbie vagy rágógumi vagy valami hasonló extra nevű rózsaszín. Ebből kivételesen két réteg kellett, a többiből nekem elég volt egy, ezért ez meg is lepett picit. A többihez képest még azt vettem észre, hogy már az üvegben is látszanak icipici ezüstös-színjátszó csillámok, és ez a körmön is valamennyire észrevehető, de abszolút nem az érvényesül, csak ad egy finom fényt az egész színnek.

Szerencsére minden más tulajdonsága megegyezik a többivel, vagyis szép fényes, tartós és a szokásos remek ecset miatt szerintem nagyon egyszerű a használata. Ha jól számolom, akkor 6 napig volt a körmeimen, ami szerintem nagyon-nagyon jó! Abszolút jó vételnek tartom, imádtam most ezt a színt, biztos, hogy tavasszal-nyáron előszeretettel nyúlok majd utána!

Nagyon ajánlom nektek, ha tetszik ez a rózsaszín, szerintem nagyon jó minőségű lakk, megéri az árát!

Ha érdekel benneteket, akkor még több Barry M körömlakk a blogon: ITT .

Egyébként a nevét annyira nem gondolom találónak, nekem a Dragon névről valami sötétebb vöröses vagy zöldes, talán egy kicsit aranyló lakk jutna az eszembe, de hát annyi baj legyen 🙂 Közben kiderült a turpisság 🙂

 

Hogy tetszik nektek? Szeretitek a Barry M lakkokat?

Follow:
Oszd meg: