Scrapbook workshopon jártam

Szombaton egy új dolgot próbálhattam ki, méghozzá a scrapbook műfaját. Pandarte és a NőiCsizma blog közös workshopján vettem részt, egész pontosan EZEN. Megismerkedtünk az alapokkal és aztán mindenki megkapta a kis kezdő csomagot, és elkezdődött az alkotás. A munkánknak gyakorlatilag csak a képzeletünk szabhat határt, mert a kis eszközök, papírok, dekortapaszok, pecsétek és egyéb mütyűrök száma végtelen, tehát bármit ki lehet hozni.

Kellemes időt töltöttem el, teáztunk beszélgettünk és közben születtek a csinos kis füzetek. 🙂 Ahogy már írtam mindenki ugyanazt a kezdőcsomagot kapta meg, de nem láttam két egyforma darabot az asztalokon, mert tényleg mindenki a saját személyiségére tudta szabni. Rengeteg plusz eszköz állt rendelkezésünkre, millió lyukasztó, 3D-s matricák, kövek..

Néhány hangulatképet hoztam és egy kis betekintést az én félig kész scrapbookomba, ami folyamatosan alakul és telik majd meg tartalommal. 🙂 Én egyébként érdekesmódon kevésbé a díszítésre, inkább az oldalak szerkesztésére, összeállítására kattantam rá. Összességében nagyon élveztem, jó volt kicsit kiszakadni a mindennapi rutinból és el tudtam volna ezzel szüttyögni még pár órát az egyszer biztos! 🙂

Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .