Napi csalódás – Müller

Nem szoktam ilyen jellegű bejegyzéseket gyakran írni, de annyira felbosszantottak ma a drogériában, hogy az nem igaz..

Nem régen vásároltam a Müllerben egy Bourjois Healthy Mix alapozót. Régóta szemeztem vele, de sosem voltam benne biztos, hogy megéri az árát, annak ellenére, hogy jó véleményeket olvastam róla. Végre rászántam magam, kipróbálgattam a tesztert, a kapható legvilágosabb szín egészen tűrhetőnek tűnt, úgyhogy hazahoztam. Az üvegben a többi alapozómhoz képest is világosabbnak tűnik, gondoltam szuper vásárt csináltam. Amikor az egész arcomra felkerült az alapozó, kiderült, hogy úgy nézek ki vele, mint aki csak az arcát süttette valahol, szóval nem volt kérdés sem, hogy rettenetesen sötét. Csalókák a fények persze, de egész más hatása volt az alapozó színének feltéve, mint egy kis területen kipróbálva.

Ma úgy döntöttem visszaviszem, hiszen totál esélytelen, hogy el tudjam használni, és inkább egy másik alapozót választanék. A vezető nagyon kedvesen tájékoztatott, hogy ők bizony nem tudják visszavenni az alapozót, mert használt és csak leselejtezni tudnák, eladni nem, szerintük ajándékozzam el. Az arckifejezésemet szerintem nem kell bemutatnom..

Nem szeretek ezzel jönni, de külföldön a legutolsó drogériában is visszaveszik bármelyik kibontott terméket egy szemrebbenés nélkül. Én egy minimális mennyiséget használtam fel és nem egy félig üres flakont szerettem volna visszaváltani a pénz reményében, csak a tragikus színválaszték és lámpafények miatt tévesen kiválasztott színű alapozómat cseréltem volna egy másikra. Még a pénzemet sem kellett volna visszaadni, mert szeretnék egy másik alapozót. Nem tudom mikor fogunk eljutni itthon is arra a szintre, ami más országokban már kiválóan működik..

Tanulság: Borzalmas új alapozót venni, különösen akkor, ha mindent kivilágosodtál, és már a legvilágosabb sem passzol. Próbáljatok meg minél körültekintőbben vásárolni, mert könnyen ti is úgy járhattok, hogy 4300 Ft (rosszabb esetben több) porosodik a fiókban. 🙁 Veletek előfordult már ilyen? 🙁

Follow:
Share: