MAC paintpot feltámasztása

Az utóbbi hetekben észrevettem, hogy a jó öreg Painterly paintpotom (ami már ha jól számolok több, mint 4 éve szolgál hűségesen) kezd egy kicsit kemény lenni, és már nem tudom az ujjaimmal sem annyira megolvaszani, hogy szépen fel tudjam tenni a szemhéjamra. Ahogy látjátok a képen, hatalmas repedések is megjelentek benne, szóval valóban szépen kezd megszáradni szegény. Nagyon szomorú voltam, hiszen ez a kedvencem, mert egyszerűen mindenhez megy, és magában is annyira szépen felfrissíti a tekintetem,mint semmi más. Igazán nincs már sok benne, de fájt belegondolni, hogy akár egy ici picit is esetleg ki kellene belőle dobnom.. De akkor egy barátnőm jött a megmentő ötletével, ezer hála és köszönet! 

Végig is fotóztam a folyamatot, azt hiszem ez bármilyen krémes szemhéjfestékkel működhet. Tudom sokan beszerezték a color tattookat, és ha nem fogy olyan ütemben, akkor ezzel talán szépen meg lehet hosszabbítani az élettartamukat . 🙂 Én mindenesetre most megnyugodtam, mert elég sok krémes festéket halmoztam fel, ezek a kedvenceim, és mindig attól féltem, hogy előbb utóbb beszáradnak, mielőtt elhasználhatnám őket.

Nincs másra szükség, mint egy kiskanálra, vagy valami olyasmire, aminek pici, spatulaszerű nyele van és kényelmes fogni! 🙂 Annyi történt, hogy picit megkevergettem a maradék festéket, és voila!  Szkeptikus voltam az elején, mert mitől lenne jobb, ha nem adok hozzá semmit, csak keverek rajta párat? De konkrétan krémesebb lett, mint újkorában, komolyan mondom! Annyira jól sikerült, hogy elgondolkodtam, hogy a többi, picit is keményebb darabot meg fogom kevergetni csak úgy, mert azóta sokkal szebben működik ez is!

Öröm és boldogság, és továbbra is a sminkes komódom tetején foglal helyet, a legtöbbet használt darabok mellett. 🙂

 Remélem hasznosnak találtátok, és esetleg ti is meg tudtok így menteni egy-két kedvencet! 🙂


Follow:
Share: