Chanel Élixir & Graphite körömlakk

chanel_elixir (9)_22.jpg

Körömlakkok tekintetében rá kellett jönnöm, hogy nem vagyok az a típus, aki 1-2 naponta váltogatja a színeket, aki szereti, ha különféle extrám árnyalatokban, finishekben pompázik a körme..egyszerűen visszatértem az időtálló színekhez és a különlegesség is nálam kimerül a csillogós lakkokban (és most a csillogós alatt a homok lakkokat is értem, az az egyetlen extrémebb dolog, ami tetszik).  Szempont viszont a gyors száradás, a tartósság, és én szeretem, ha egy lakk egy rétegben fed. Világosan látszik a készletemen, hogy a piros-narancs-bordó-nude vonalon mozgok némi arany vagy ezüst csillogással, ezek fogynak ugyanis. Ezért próbálom azóta tudatosabban építgetni a készletem.

A Chanel körömlakkok a borsos áruk mellett híresek a gyönyörű és különleges árnyalatokról, amiket az olcsóbb márkák évről évre lekoppintanak és kínálnak rájuk alternatívát, több kevesebb sikerrel. Szerencsére a parfümériák is akcióznak, illetve gyakran vannak kuponok, és számtalan oldal létezik, ahonnan az eredeti ár töredékéért lehet high-end lakkokat beszerezni. A Pixiboxban kapott Clinique lakk, és az OPI körömlakkjaim minősége igenis meggyőzött arról, hogy a basic darabok esetén talán megéri egy kicsit mélyebben a zsebembe nyúlni, mert a saját dolgomat könnyítem meg vele.

A Chanel egyik őszi kollekciós darabja az Élixir, amivel azonnal szerelembe estem, nem piros, nem rózsaszínes, nem is narancsos..számomra megfoghatatlan különleges színe van, aminél teljesen azt éreztem, hogy ez én vagyok! Éjjel-nappal, az év 365 napján, minden ruhámhoz el tudom képzelni, hogy ezt viseljem.. rövidesen végre az enyém is lett, és azóta csak még jobban örülök neki. Egyetlen rétegben látható a körmeimen, tökéletesen fed. Nagyon kézre áll nekem az ecsete is, könnyen és precízen lehetett vele felvinni a lakkot. Gyorsan meg is száradt, úgyhogy ezzel meg is nyerte magának az all time kedvenc lakk helyet a szívemben. Most először kezdtem el, amiatt aggódni, hogy limitált szín, és mi lesz ha elfogy..? Mert el fog fogyni, az biztos..

Nem sokkal később betévedtem a Marionnaudba, ahol egy 70%os kosárkából kacsintott rám a Graphite árnyalat. Ő pontosan egy éve a nagy sikernek örvendő Péridot mellett jelent meg, de szerintem méltatlanul kevés figyelmet kapott szegény. Az Élixir jó minőségére alapozva, és az alacsony ára miatt úgy döntöttem, hazahozom. Ezt két rétegben éreztem az igazinak, de úgy viszont csillog-villog-szikrázik, egyszerűen mesés! Most csak a gyűrűs ujjamra tettem fel, hogy picit feldobjam a manikűrt vele, de majd hozok képet arról is, amikor csak ezzel festem ki mind a 10 körmöm, megérne egy posztot az is!:)

Hogy tetszenek? Szoktátok figyelni a high-end akciókat ti is? Mi volt a legjobb fogásotok? 🙂

Follow:
Oszd meg:

1 Comment

  1. Andi
    december 4, 2013 / 21:48

    🙂 Nagyon szép kombináció. Nekem is éppen pont ugyan ilyen virít a körmeimen. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .