The Body Shop boltnyitás a Mammut 1-ben!

the_body_shop_mammut_megnyito (1).JPG

Ma nyitott meg délben a Mammut 1-ben a legújabb The Body Shop üzlet, és Dáviddal ebédidőben pont ki tudtunk szaladni megnézni. 🙂 Amíg én bóklásztam és körbenéztem, addig Dávid lőtt a gépemmel pár képet nektek. Jó kis nyitási akciók és ajándékok várnak mindenkire, például a blokk ellenében meg lehet pörgetni a szerencsekereket, és nyerhettek mindenfélét, vagy pedig a vásárlás értékétől függően vagy kézfertőtlenítőt vagy pedig egy málnás testvajat+epres szappant adnak ajándékba! Érdemes még ma benézni szerintem, ha van időtök, vagy éppen arra jártok amúgy is!:)

the_body_shop_mammut_megnyito (4).JPG the_body_shop_mammut_megnyito (8).JPG the_body_shop_mammut_megnyito (10).JPG the_body_shop_mammut_megnyito (24).JPG the_body_shop_mammut_megnyito (26).JPG the_body_shop_mammut_megnyito (28).JPG the_body_shop_mammut_megnyito (43).JPG the_body_shop_mammut_megnyito (45).JPG the_body_shop_mammut_megnyito (53).JPG the_body_shop_mammut_megnyito (68).JPG the_body_shop_mammut_megnyito (73).JPG the_body_shop_mammut_megnyito (75).JPG the_body_shop_mammut_megnyito (80).JPG the_body_shop_mammut_megnyito (108).JPG the_body_shop_mammut_megnyito (87).JPG the_body_shop_mammut_megnyito (88).JPG the_body_shop_mammut_megnyito (98).JPG the_body_shop_mammut_megnyito (107).JPG

Follow:
Oszd meg:

1 Comment

  1. menczel eniko
    augusztus 9, 2013 / 15:02

    bananos kondicionalo a kedvencem, mindig beszerzek belole egyet 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .