Pixibox Summer

pixibox_summer.jpg
Tegnap hozzám is megérkezett a Pixibox Summer! Nagyon vártam már, mert jó kis kiadásnak ígérkezett, hiszen csupa nagy méretű terméket csomagoltak bele! Az első benyomásaimat gyűjtöttem most össze:

A Bioderma SPF50-es fényvédő arckrém nagyon jól jött, szerettem volna egyébként is egy jó kis magas fényvédelemmel ellátott krémet beszerezni, mert a 20-as mellett picit megpirult az arcom. 🙁 Kíváncsi vagyok hosszútávon hogyan teljesít majd, de egyébként felkenve nagyon tetszik (állag, illat), elsőre furcsa a nagyon barna színe, de valójában ebből arcon semmi sem látszik!

A Dove termékeit nagyon szeretem, szinte mindig van itthon 2-3 dolog tőlük. Ennek a narancsvirág illatú szettnek nem tudtam ellenállni, úgyhogy nem érdekelt hány tusfürdő és testápoló van már megbontva, muszáj volt kipróbálnom! Annyira fincsi illata van <3
Ezer éve használom már a Gliss Kur különféle fújós balzsamjait, éppen a múlthéten fogyott el egy, pont jókor jött az utánpótlás! Még hajat nem mostam azóta, de finom illata van nagyon, úgyhogy várom már, hogy kipróbáljam.

A Rexona Maximum Protection izzadásgátlója is elég izgalmasan hangzik, hihetetlen, hogy mindig tudnak újat kitalálni, nem? Krémdezodor, amit lefekvés előtt kell használni és másnap estig hatékony. Én mondjuk reggel és este is lezuhanyzok, úgyhogy kíváncsi leszek hogyan fejti ki a hatását!

Az Impulse dezodor számomra eddig ismeretlen volt, ennek az illata nem igazán passzol hozzám, de azért teszek talán egy próbát vele!

Én fogkrémekben mindig kapható vagyok az újdonságokra, állandóan figyelem az újításkat..lehet kicsit furcsa:D Ez a Signal White Now Gold is kíváncsivá tett, a hátoldalán azt írják, hogy egy alkalom után is fehérebbek a fogak..aha, majd meglátjuk! 🙂

A magazinoknak én örültem, mert jó ideje semmit sem olvastam, így engem a legkevésbé sem zavar, hogy korábbi lapszámok, a Hell mellett a strandon jó lesz lapozgatni. 🙂

Szerintem nagyon jól járt, aki megrendelte ezt a kiadást, csupa hasznos és a mindennapokban is jól kihasználható termék volt benne, ennyiért nagyon megérte!

Follow:
Share: