Nivea Make Up Starter arckrém

Ezer éve a jól bevált arckrémemhez térek vissza minden új kipróbált dolog után. Régebben kaptam ezt az arckrémet a Niveától, és a költözési kavarodásban az egyik reggel ez került a kezem közé. Tettem vele egy próbát, és egészen tetszett a dolog, úgyhogy maradt a szekrényben. 🙂 Kifejezetten sminkelés előtti használatra javasolják, mivel gyorsan felszívódik és jó alapot ad a sminknek.

Én is ezt tapasztaltam, és igazából a gyorsasága miatt lett a reggeli rutinom állandó szereplője, mert hihetetlen sebességgel issza be a bőröm. Nem találtam arra vonatkozó infót, hogy tartalmaz-e fényvédőt, szerintem nem, úgyhogy csak akkor tudom használni, ha olyan alapozó/bb krém kerül fölé, amiben van. Nyáron ez picit megkeseríti a helyzetem, mert pont ilyenkor nem szoktam már ilyesmit használni, csak simán púdert/korrektort. 

Persze ez előny is, mert ha valamilyen esemény előtt sminkelek, ahol tudom, hogy vakus képek készülnek, akkor kerülni szoktam az spf-et, és csak olyan arckrémeim vannak, ami szépen becsillan, úgyhogy erre is tökéletes.

Kicsit szerintem erős az illata, nekem mondjuk tetszik, de aki erre érzékeny az nem biztos, hogy annyira fogja szeretni. Mindenképpen figyeljetek oda erre! Mostanában nagyon érzékenyen reagál a bőröm mindenféle dologra, de ettől nem lett semmilyen bajom.

Egyébként valóban szépen lehet rá sminkelni, nekem alapozó alá vált be igazán, nagyon jó tőle a végeredmény. Könnyű állagú, inkább gél, mint krém. Kellően hidratál is, az én kombinált bőrömnek ennél többre nincsen szüksége. Éjszakára picit táplálóbbat szoktam feltenni, de nappalra ez teljesen elegendő.

Összeségében nagyon pozitív a tapasztalatom, jó kis krémnek tartom, és abszolút olyannak, amit ha elfogy újra fogok vásárolni, mert a másik arckrémemmel felváltva zseniális páros! Ha egy olyan arckrémet kerestek, ami amellett, hogy hidratál szépen lehet rá sminkelni (feltétlenül használjatok valamilyen plusz fényvédős dolgot fölé) és szempont, hogy korrekt áron legyen kapható, akkor ez egy jó választás szerintem! 🙂

Ti próbáltátok már? Mik a tapasztalataitok?

 

Follow:
Share: