NOTD – Apricot Mystery + lila csillám

apricotm_maybelline csillamos (8).JPG

 A legutóbb mutatott Maybelline lakknál említettem, hogy eléggé áttetsző, és mindenképpen ki szeretném próbálni más színek felett is, mert annyira adja magát! az egyik kedvenc Avon lakkomra (Apricot Mystery) kentem ezúttal rá, és így kaptam a fent látható kombót.

Olyan tartósak egyébként együtt, hogy azért kellett lemossam, mert elkezdett látszani a lenövés, és nem azért mert kopni kezdett volna! Tuti, hogy nem ez az utolsó alkalom, hogy együtt használtam őket!:)

És egy kis update:
Most kaptam vissza a laptopom, végre megjavították, juhuu! Elég sok kép vár feldolgozásra és arra, hogy bejegyzés születhessen belőle, előbb-utóbb azért remélem behozom a lemaradást!:) Az időm nagy részét most egyébként az utolsó félév utolsó napjainak hajtása, és emellett a költözésünk organizációja teszi ki, ami nem egy egyszerű feladat, de minden percét élvezem! Alig várom, hogy végre birtokba vegyük az első munkámat és otthont varázsoljunk belőle, állati izgalmas!:) Borzasztóan szentimentális vagyok egyébként ezzel kapcsolatban, tényleg szinte a gyermekemként kezelem az egész dolgot, úgyhogy el sem hiszem, hogy jövő hétvégén már ott fogom álomra hajtani a fejem, és sikerült megcsinálnunk!:)

Follow:
Share: