OUTFIT – Sleeping Sun

IMG_0722_2.jpg

Tegnap vizsgázni voltam, utána pedig a barátaimmal találkoztam és gyorsan a leárazáson is körbenéztünk. Meg kell mondjam, hogy szerintem botrány, ami most folyik leárazás címszóval..egy-két ezer forintos engedmények és mégis minden úgy van egymásra hányva..szakadnak a varrott díszítések és még sorolhatnám..lényeg a lényeg, én január vége előtt be nem teszem a lábam újra az biztos! Megvárom, amíg normálisan leviszik az árakat, nem érdekel ha valamit elvisznek, én ilyen árakon úgysem venném meg ezeket, kifejezetten most nincs is kívánságlistám. Illetve két kalapot azért sikerült vennem tegnap, ezeket már régóta szerettem volna. Érdemes a Six/I AM üzletekbe vagy az őket árusító boltokba is benézni, mert tegnap pakolták ki a leárazott címkés cuccokat, az egyik kalapot én is ott csíptem el. 🙂 Náluk ilyenkor érdemes vásárolni, 500-800 forintokért lehet az ékszereket megvenni, később még lemegy a felére egyszer, de már jóval kisebb a választék olyankor!

Az összeállítást nem ragoznám túl, ez az egyik kedvenc szoknyám, vastag harisnyákkal szoktam hordani ilyenkor. Most egy ujjatlan inget “téliesítettem” a pulcsival, ennek a gallérján csipke díszítés van, elfelejtettük lefotózni, de azért néhol kivillan. Az ékszereket most nem akartam túlzásba vinni, egy arany karperecet választottam, amit egyébként a Bijou Brigitte-ben is láttam már 5 ezer ft körüli áron..mondanom sem kell, hogy a külföldi webshopoknál, de akár az ebayen is minimum féláron lehet hozzájutni..

IMG_0725_2.jpgIMG_0741_2.jpg IMG_0731_2.jpg IMG_0732_2.jpg IMG_0735_2.jpg IMG_0714_2.jpg IMG_0747_2.jpg IMG_0752_2.jpg IMG_0740_2.jpg

FOTO: Molnár Zöldhegyi Dávid

TÁSKA – ZARA
CSIZMA – ALDO
KARKÖTŐ – CHICNOVA.COM
PULÓVER – PRIMARK
ING – H&M
SÁL – H&M

Follow:
Share: