Photo Diary – Fülbevaló mánia

IMG_2925.JPG

Régen nem volt már Photo Diary bejegyzésem, de most egy napi smink fotóm láttán eszembe jutott, hogy ugyan smink bejegyzésnek kevés volt, viszont mesélhetek nektek ennek kapcsán a legújabb addikciómról! Jó ideje a statement nyakláncok hódították meg mindenki szívét, én is beszereztem jó párat, vagy felújítottam néhány régi darabomat. Egy pár hónapja viszont elkezdett vonzani a sok-sok csillogós, hatalmas, fülbevaló. Nem mondom, hogy a külföldi blogok nem gyakoroltak rám nagy hatást, de ez főleg azóta nőtte ki magát, mióta rövidebb lett a hajam. Valamiért úgy érzem sokkal jobban érvényesülnek a fülbevalók, és szívesebben hordom őket. Én megmondom őszintén, utoljára szerintem valahol 16-18 éves korom között hordtam utoljára ilyen nagyobb fülbevalókat, és a képeket visszanézve nem volt a legjobb választás. 😀 Azért akadtak közöttük kincsek is, szóval előtúrtam tehát jó néhány régi darabomat és természetesen csaptam hozzájuk néhány újat is a biztonság kedvéért, és most teljes a boldogság! 🙂

Volt egy időszakom, amikor szinte csak apró bedugós fülbevalót választottam, aztán kezdtem kacsintgatni a bedugós, de jóval feltűnőbb darabok felé, aztán itt kötöttem ki..

Ti hogy álltok a hangsúlyos fülbevalókkal? Szeretitek őket?:)

Most épp ő a legújabb darab a gyűjteményben:

Már nincs készleten, de szerintem most is vannak szépek: http://www.romwe.com/jewelry-earring-c-39_41.html?dh vagy pedig az ebayt tudom ajánlani, hemzsegnek a szebbnél szebb darabok ott is!:)

Follow:
Share: