Körkérdés – szempilla göndörítő

Mindig egy kicsit félelmetes eszközként tekintettem erre a kis szerszámra, épp ezért soha nem is használtam végül. Most valamiért késztetést éreztem arra, hogy beszerezzek egyet, mert olvasgattam, hogy sokan használják. Gondoltam egye fene, teszek egy új próbát. Minőségben nem hiszem, hogy sok különbség lehet, a mechanika, elv ugyanaz, legyen szó olcsóbb vagy drágább termékről.


Nem tudom velem van-e a baj, vagy valamit nem jól csinálok, de konkrétan semmi haszna… ok, talán egy ici picit történt valami, de hogy göndör nem lett az biztos! Nekem mindenképpen kell spirálozni, mert a pilláim olyan szőkék, hogy ha nem tenném, akkor nem is látszanának, főleg így nyáron.
Láttam, hogy vannak melegíthető verziók is, de nem fogott meg a dolog. Nekem annyira vad, hogy ilyen cuccokkal nyúlkálnak emberek a szemükhöz brr..:D

Esetleg akkor tudom elképzelni ennek az eszköznek a létjogosultságát, ha valakinek sötét sűrű és gyönyörű szempillái vannak alapból, és nem szeretne spirálozni, csak valami minimális ívet adni nekik..na akkor belátom, hogy van értelme!

Nagyon kíváncsi vagyok a véleményetekre, meséljetek már, nektek bejött ez a kis eszköz? Tényleg csinál vele olyan hű de szuper dolgot, hogy megérje ezzel vacakolni reggel?

Follow:
Oszd meg: