A hajamról – feketéből szőkét

Rengetegen írtok a hajammal kapcsolatban, hogy mit használok stb és sokat dicséritek is, aminek nagyon örülök, mert nem kis változáson mentem át nem is olyan rég. Erről még nem írtam átfogóbban a blogon, csak itt-ott jelent meg említés szinten, viszont úgy gondoltam nem árt, ha leírom mi is történt a hajammal és ezt végülis hogyan vészeltem át.
Ti a blogon már „szőkén” ismertetek meg, de előtte csupán néhány hónappal határoztam el, hogy a korábban fekete hajamból elegem van. 
Többen is kérdeztétek, hogy ombre hajam van-e, nos nem, viszont ez a trend bevallom nekem kedvezett! :))
Figyelem, sok képes bejegyzés, aki nem szereti az ilyet, ne nyissa meg a bejegyzést! 🙂

Eredetileg egy sötétbarna festékkel festettem, eleinte fodrásszal, aztán később itthon magamnak, mert ahogy nőtt le a saját sötétszőke színem, úgy néztem ki 2 hét után, mint aki kopaszodik..
Mivel gyakran mentem rá a sötétbarnával, és nem csak a tövét festettem, így egy kis idő után már nem sötétbarna, hanem gyakorlatilag fekete lett a hajam. Szerettem egyébként, és mivel előtte viszont szőkítettem a hajam, így felüdülés volt, hogy végre nem törik le a vége, szépen meg tudott nőni a barnának köszönhetően. Egyébként kb 2évig voltam barna/fekete szerintem.
Tehát a kiindulás:
A döntésemet, hogy visszaszerezzem a saját színem, rengeteg gondolkodás előzte meg. Rengeteg és hosszú hajam volt, nem jöhetett szóba semmilyen olyan módszer, amivel az jár, hogy le kell vágni a felét, vagy leég szimplán a sok leszívástól. Abban biztos voltam, hogy szeretném, ha egészséges maradna a hajam és hosszú. Így döntöttünk a fodrászommal a lassú, de biztos módszer mellett, azaz hogy apró melírral szedi le a feketét. Ezzel az járt, hogy olyan két hetente 4órát ültem nála az első időben. Mikor beállt egy VISZONYLAG egységes dolog és a feketét már leszívtuk, akkor már elég volt a tövét átmelírozni, és utána átmasszírozni színezővel az egészet.
2009 decemberében döntöttem úgy, hogy belevágok, ez a kép 2010 januárban készült, a második adag leszívás után:

2010 május
Itt pont előtte voltam nem rég fodrásznál, egészen szépen befogta már a színezés a leszívott részeket.
Milyen jó, hogy az embernek van egy beauty blogja, hiszen így tökéletesen dokumentálva van a hajam állapota is, úgyhogy most a korábbi bejegyzésekből fogok válogatni képeket.
2010 július
A borzalmak borzalma… nyilván rásegít a vaku és a fények, de ahogy kopott ki a szín, rettentő vöröses voltam az első időszakban. Gyűlöltem. Minél előbb meg akartam szabadulni ettől a rezes árnyalattól. Legjobb barátom a hamvasító sampon lett!
2010 augusztus
Az első képen, éppen egészen frissen fodrászolt a hajam, ami azt jelenti, hogy még szép szőke színe van. Viszont a második kép, nem sokkal talán 1-2héttel utána készült, és már tiszta vörös megint. 🙁 Igazi kínszenvedés volt, mert nagyon utáltam a vörösességet, és egyszerűen semmi sem tüntette el.
2010 október
Itt nem készültek kibontott hajas képek, azt hiszem nem véletlenül.:D Utáltam ezt az időszakot, mert ahogy kopott a festék felvette ezt a remek sárgás színt..hiába is nyomattam a hamvasítókat, alig vártam, hogy eljussak fodrászhoz!
2010 december
Néhány tő melíron és hamvasítás után, még mindig ott virított a vörösség. 🙁 Viszont legalább már egészen sok eredeti hajszínem is előbukkant, és így keveredve akkor annyira nem zavart.
2011 január
A sok hamvasítástól eltűnt az erős rezesség, de azért nem volt az igazi.
2011 február
Itt egészen szerettem a hajam:) Nem volt vészes a lenövés és színével is megbarátkoztam.
2011 március
A Max Factor első rendezvényén készült a kép, akkoriban nagyon szerettem göndörítve hordani a hajam, valahogy jobban elvegyültek a színek így.
2011 április
Ez a kép a Glamour blogger reggelin készült, és úgy emlékszem, hogy nem sokkal előtte voltam fodrásznál, úgyhogy megint pont szép színe volt. Egyébként akkor voltam utoljára fodrásznál és ezután kezdődött az igazi lenövesztési procedúra.
2011 június
Kikopott a szőkeség, megint előbukkannak a rezes tincsek, de összességében szerettem, mert kellően elvegyült a saját színem ebben.
2011 július
Nem sárgult sokat az előző havi állapothoz képest, és egészen tűrhető a lenövés.
2011 október
A hamvasító sampon áldásos hatása:D Ebben a hónapban szerettem a szőkítés óta legeslegjobban a hajam szerintem. Kellően elvegyült a saját színem, és a festett rész sem volt rikító sárga vagy vörös vagy bármilyen természetellenes rettenet.
2011 december
Egészen besötétült a hajam. Valahogy átvett egy téliesebb, sötétebb formát az egész.
2012 január
2012 március
2012 április
Levágattam a hajam egy biohair hajvágószalonban, mert nagyon zavart, hogy annyival világosabb a vége, és így újra egy picit egységesebb lett az egész.
2012 május
Így már sokkal egységesebb a színe, hogy nem lóg a végén a kiszőkített rész.

2012 június

2012 július
Itt tartok most, és nagyon örülök, hogy annak idején megléptem ezt a dolgot. Sokkal jobban érzem magam a saját hajszínemmel, könnyebbség, hogy nem kell annyit foglalkozni a hajfestéssel (sőt, ugye semennyit:D), plusz arról nem beszélve, hogy mennyire egészséges a hajam, annak ellenére, hogy nem ücsörgök állandóan fodrásznál. Meghálálja, hogy nem nyomasztom vegyszerekkel, ez biztos. 🙂
Hajápolással kapcsolatban írtam egy posztot már, nem sokára szerintem csinálok egy update verziót, de összeségében nem változott sokat a rutin, plusz a hajszínváltós időszakot ezekkel a termékekkel vészeltem át, tehát elégedett is vagyok vele, hiszen a hajam is megmaradt:)
Nektek volt valamilyen drasztikus hajszínváltásotok?:) 
Hogyan vészeltétek át?
Follow:
Oszd meg:

101 Comments

 1. Flora Soos
  július 27, 2012 / 14:37

  szia! érdekes látni az átváltozást…
   hamvasító samponból milyet használtál??? 🙂

 2. Stilusesegyeb
  július 27, 2012 / 14:41

  az első képeken annyira más vagy!
  de azokon is nagyon szép.
  nekem nagyon tetszik a fekete hajad is:D
  demegértem teljesen a lenövesztést, bár én is már itt tartanék vele:/

 3. MElantha
  július 27, 2012 / 14:43

  Szép. Majdnem kedvet kaptam én is… 😀 nagyon gáz nekem is,hogy elüt a töve. már egy hete kellett volna festenem,de nem volt rá időm…hajj… na, mindegy. Jobban áll szerintem neked a saját hajszíned, bár a fekete sem volt vészes.:)

 4. Apolka
  július 27, 2012 / 14:44

  ez aztán komoly procedúra lehetett! az én hajam nem volt soha festve, nem is tervezem, plusz szüleim nem engedik, de talán nem is baj.=) az álomhajszínem az igazi, mediterrán szénfekete, amit az olasz, spanyol embereken látsz, de szerintem arra csak születni lehet, erről meg már lekéstem =D, szóval jó nekem az eredeti hajszínem. viszont nekem is volt egy hajas időszakom, csak épp fazonban: alap a kb. hátközépig érő haj, aztán ehhez frufru, lenövesztés, oldalfrufru, aztán nagyon rövid Kleopátra-fazon, az egész lenövesztése, oldalfrufru és végül ez a rövid fazon, ami már két éve megvan. most elvileg növesztem a hajam, de nem tudom, mi lesz belőle, még tudom formázni-kezelni, de ha elegem lesz belőle, és még mindig nem tudom egységes hosszúságúra vágatni, lehet visszatérek ehhez a Vick Beckham fazonhoz. ilyenkor irigylem azokat a fiúkat, akik leélik az életüket ugyanolyan fazonú hajjal!=D

 5. SophiEl
  július 27, 2012 / 14:49

  Nagyon érdekes bejegyzés, örülök hogy megírtad. 🙂
  Ez az a folyamat, amihez nekem tudom hogy nem lenne türelmem. Kb. 5-6 éve festem az eredetileg középbarna hajamat mahagónivörösre, az ismerőseim szerint borzasztóan illik hozzám, én viszont már unom. :/ A leszívástól féltem a hajam, és rettentő sokba kerülne, úgyh egyenlőre még toporgok és festem tovább, mert nem tetszik ha lenő. Talán most kezdek valahogy megbarátkozni a rövid/rövidebb haj gondolatával, de tényleg nem tudom… :S Nem merek belekezdeni, mert ismerem magam h milyen vagyok. 
  De neked határozottan megérte végigcsinálni. Ne haragudj, hogy ezt mondom, de a saját hajszíned milliószor jobban áll, mint a fekete/barna… 🙂

 6. Luca Elter
  július 27, 2012 / 14:57

  Tényleg jól áll kb minden hajszín.
  Én vörös voltam évekig, aztán a vállig érő hajamat növesztettem le. A vége rezes volt, ahogy szívta a nap, a töve meg sötétbarna.. szép voltam :S
  Kb 3 év volt mire teljesen eltűnt a festett, töredezett rész. De a végén én is vágattam jópár centit, hogy akkor vége.
  Azóta mondanom sem kell egyátalán nem törik a hajam, sokkal fényesebb is!

   

 7. petravilaga
  július 27, 2012 / 15:00

  Szívem szerint én is lenöveszteném a sok festéket a hajamról (kb. 10 éve festem vagy színezem), de sajnos 24 éves létemre nagyon sok ősz hajszálam van, genetikai okokból, és a sötétbarna hajamon rikítanak ezek a szálak 🙁

 8. christinee91
  július 27, 2012 / 15:00

  valami hasonló folyamaton én is átmentem, de én a drasztikusabb megoldást választottam és így egészen rövidre le kellett vágni. voltam már barna (eredeti) szőke, fekete, vörös, utólag visszagondolva annyira butaság. Most nem csinálok már vele fél éve semmit, csak növesztem semmi festés semmi hajvasló, csak vitaminok, de sok idő, de legalább tanultam belőle..:/

  egyébként jó, hogy leírtad, érdekes végignézni a képeket, de sok ember keresztül megy ezek szerint ezen a hajszínváltozáson, de a mostani tényleg jól néz ki neked:)

 9. Anita Kaiser
  július 27, 2012 / 15:02

  teljesen más a kisugárzásod sötét hajjal! 🙂 de amúgy a fekete is nagyon jól állt! nekem is volt fekete hajam és én is elhatároztam, hogy visszatérek a saját hajszínemhez, de nálam se kerülhetett szóba a szőkítés a hosszú hajam miatt. Így lassan fokozatosan kopott ki a fekete szín a hajamból és kaptam én is vöröses színt, amit utáltam, így jöhetett a festés hamvas hajszínnel, ami 2 hajmosás erejéig jó is volt. De hála’sten jött az ombre divat, így megspóroltam egy csomó hajfestést és még egy jó darabig ilyen is lesz a hajam 🙂 felül sötétbarna alul szőkés 🙂 

  sytlevoguebeauty.blogspot.hu/ 

 10. Krisztina Jakab
  július 27, 2012 / 15:03

  egyszerűen iszonyat jól áll neked ez a vöröses téma, az első képen főleg, ahol írtad h nem tetszik.. nem értem miért nem, tényleg nagyon nagyon klassz 🙂

 11. Anita Kaiser
  július 27, 2012 / 15:03

  teljesen más a kisugárzásod sötét hajjal! 🙂 de amúgy a fekete is nagyon jól állt! nekem is volt fekete hajam és én is elhatároztam, hogy visszatérek a saját hajszínemhez, de nálam se kerülhetett szóba a szőkítés a hosszú hajam miatt. Így lassan fokozatosan kopott ki a fekete szín a hajamból és kaptam én is vöröses színt, amit utáltam, így jöhetett a festés hamvas hajszínnel, ami 2 hajmosás erejéig jó is volt. De hála’sten jött az ombre divat, így megspóroltam egy csomó hajfestést és még egy jó darabig ilyen is lesz a hajam 🙂 felül sötétbarna alul szőkés 🙂 

  sytlevoguebeauty.blogspot.hu/ 

 12. Maggie
  július 27, 2012 / 15:11

  Swiss O Par! Próbáltam másokat is, de csak ez vált be igazán, a többi inkább csak pénzkidobás volt:) Én dm-ben vettem mindig, de lehet szerintem mindenhol kapni, és nem is dárga!

 13. Maggie
  július 27, 2012 / 15:11

  Köszönöm szépen:)
  Kitartást hozzá, megéri kivárni!:)

 14. Maggie
  július 27, 2012 / 15:14

  Hu a frizuraváltás is jó kis türelemjáték..főleg a két normálisan kezelhető hossz közötti bénázás..jaj, de nem hiányzik!:D

 15. Maggie
  július 27, 2012 / 15:15

  Ne is mondd az árát…arra kell a legjobban felkészülni lélekben:D

  Nem haragszom egyébként, miért haragudnék?:) Én is így gondolom teljesen:)

 16. Mimozagirl
  július 27, 2012 / 15:16

  Egyszer én is voltam fekete. Az eredeti hajam olyan középbarna, és szerencsére nem volt túl tartós a festék, néhány hónap alatt kikopott annyira, hogy rá tudtam festeni először középbarnát, majd egyre világosabb barnákat. A mostani aranyszőke hajamat is volt, hogy meguntam már, és visszabarnultam, de túl sötét lett, azt fodrásszal oldottuk meg, színleszedőt kent a hajamra, amitől narancssárga lett és arra festettünk rá. Mondjuk nekem annyiban szerencsém van, hogy a rezes tónusok egyáltalán nem zavarnak, sőt. Ezek a változások szerencsére nem tették tönkre a hajam, viszont most már csak professzionális hajfestéket használok és azt tapasztalom, hogy sokkal kíméletesebbek a hajamhoz, mint a drogériában kapható társaik.

 17. ica
  július 27, 2012 / 15:19

   Szia!
  Én valahogy soha nem értettem, hogy miért tart ennyi ideig egy hajszínváltás valakinek, mert nekem egy nap alatt megvan az egész úgy, hogy magamnak csinálom. Oké, mondjuk nekem csak a vállamig ér meg nem is féltem annyira:D Szóval nekem most sötétbarna és világosat szeretnék, barnát vagy rézvöröset. Megvettem a kis szőkítőporomat 12 százalékos oxival, leszívatom utána pedig festem is. Eddig mindig sikerült és nem is halt meg tőle a hajam. Kb. negyedjére csinálom ezt vele kb. 3 év alatt.:))

 18. Maggie
  július 27, 2012 / 15:20

  Köszi Luca:)

  Teljesen megéri kivárni! Nekem sosem volt egyébként nagyon rossz állapotú a hajam szerencsére, de hát a mostanihoz képest komolyan ég és föld..Örülök, hogy te is meg tudtad lépni:)

 19. Maggie
  július 27, 2012 / 15:21

  Hu igen, sajnos az őszüléssel nem lehet mást csinálni 🙁

 20. Maggie
  július 27, 2012 / 15:22

  így visszanézve egyébként nem tartom annyira rossznak, de akkor tudom, hogy nagyon utáltam, mert szép hamvas szőkére vágytam, és ebbe sehogy se passzolt a vörös:D

 21. Maggie
  július 27, 2012 / 15:22

  Éljen az ombre divat! 😀

 22. Maggie
  július 27, 2012 / 15:23

  Köszi szépen:)
  Szerintem sokan átmennek egyébként ezen, az a lényeg hogy végül mindenki megtalálja azt, ami neki a legjobb:)

 23. Maggie
  július 27, 2012 / 15:34

  Neked egyébként jól is áll ez a vöröses, melegebb hajszín! 🙂

  A professzionális festékek tényleg jobbak, de egyébként a professzionális hajcuccokról szerintem ez általánosságban elmondható. Tényleg kézzelfogható a különbség!

 24. Leely
  július 27, 2012 / 15:35

  Nahát, nem is gondoltam volna, hogy ennyire jól áll(t) a sötét hajszín! 🙂

 25. maycily
  július 27, 2012 / 15:38

  Ez nagyonjó 😀 Feketén meg nem mondanám, hogy te vagy, a mostani szín nagyon passzol! Én is próbálok visszatérni az eredetihez, ami kicsit szőkébb mint a tiéd, pár vörös szállal… Eddig volt már mindenféle hajam, a 3 centis piroson át a piros feketén, a feketéig, rókavörös, szőke,és most jöhet az eredeti :DD

 26. zizitim
  július 27, 2012 / 15:38

  Én hallottam már olyat, hogy valaki feketéből akart szőkét, leszívták a haját és szabályosan letört neki utána és 1 cm maradt csak belőle. Gondolom Magdi nem akarta megrizikózni, hogy tüsi frizurája legyen esetleg…

 27. Orsi
  július 27, 2012 / 15:39

  Én is ezt akartam írni, hogy szinte mind jól áll, de esküszöm a vöröses a legjobb 🙂 Annyira illett a szemedhez! A mostani is nagyon jó, természetes!

 28. Alexa
  július 27, 2012 / 15:39

   Nekem is kb. ugyanolyan hosszú fekete hajam volt, mint Neked. 17 évesen festettem be először kékes feketére és 21 évesen döntöttem el (kb két éve), hogy én most csak azért is szőke leszek! Én levágattam a hajam, mert nagyon tetszett Victoria Beckham  szőke haja és a fazonja is:) Első leszívás után vállig érőre vágattam, egy hónapig totálisan rókavörös voltam, akkor nagyon tetszett, hogy mennyivel világosabb, de most visszatekintve már látom, hogy borzasztó, aztán megint jött egy leszívás, és megint vágás már Victoriásra: http://www.hairstyleagain.com/wp-content/uploads/2012/07/Victoria-Beckham-Bob-Hairstyle-1.jpg

  Folyamatosan minden festésnél vágattam a hajamból annyit amennyit lenőtt, mert féltem, hogy tönkre megy, mert minél világosabb színt akartam és elég erős dolgokat használt rá a fodrász (nem értek hozzá nagyon), persze mértékkel. Nemrég jutottam arra a döntésre, hogy megint megnövesztem szép hosszúra a hajam. Szerencsére nő, mint a gomba 🙂 Szóval nekem is volt ilyen drasztikus színváltoztatásom. Igaz én nem a saját hajszínemre tértem át. A hamvasító sampon nagyon sokat segített (Schauma) és hogy ne menjen tönkre a hajam a tejproteines hajpakolás, no meg mindig hajvégápoló. Hajvasalót hírből se látott a hajam, csak mostanában, amikor már be merem göndöríteni néha napján. 🙂

 29. zizitim
  július 27, 2012 / 15:40

  Amúgy nekem sokkal jobban tetszettek rajtad a sötétebb árnyalatok. Szerintem a mostani kicsit szűzies, szende benyomást kelt összehasonlítva a régebbiekkel, amikről nekem inkább a dögös szó jut eszembe. De persze ízlések és pofonok 🙂

 30. Fanni Ágoston
  július 27, 2012 / 15:41

  7 éve fekete a hajam, de eljutottam addig a szintig, hogy 3 hét alatt sötét vöröses-barnára kopik ki a hajamból bármelyik tartós festék. A feketét imádom, de ezt a kikopott borzalmat nagyon gyűlölöm. Ha nem lenne melír a hajamban, bizos, hogygyakrabban festeném, de így magamnak nem tudom. Lenövesztésen nem gondolkodok, sose szerettem azt a semmilyen barnát. mindig azt vártam, hogy elég idős legyek ahhoz, hogy festhessem.

 31. Maggie
  július 27, 2012 / 15:42

  Szia!
  Ahogy látod nem kis mennyiségű hajam van, alapból hosszú és sűrű is. A fodrászom nem is csinálta volna meg, hogy egyben leszívja.
  Nekem nem egy ismerősömnek lett vattás, nyúlós a haja, és olyanra is volt példa hogy egészen rövidre kellett vágni végül. Én ezt semmiképp sem szerettem volna megkockáztatni, nekem a hajam nagy kincs. 🙂

  Plusz nekem ugye nem hajszínváltás volt a cél, hanem a saját színem visszaszerzése, ami sok idő, akárhogy is nézem 🙂

 32. Maggie
  július 27, 2012 / 15:43

  ez így van:)

 33. Maggie
  július 27, 2012 / 15:43

  Köszi szépen:)

 34. Maggie
  július 27, 2012 / 15:44

  Egyébként többen írták, mikor váltottam, hogy simán elmentek volna mellettem az utcán:D

 35. Maggie
  július 27, 2012 / 15:47

  A megfelelő ápolás tényleg nagyon fontos, anélkül nem is érdemes belekezdeni egy ilyen váltásba! 
  Volt olyan ismerősöm, aki csodálkozott, hogy miért van rossz állapotban a haja egy leszívás után, aztán persze kiderült, hogy az ég világon semmivel sem ápolta..:D

  Egyébként mostanában én is gondolkodom egy rövid frizurán, long bob-ra gondoltam, de ahhoz még nem vagyok elég bátor szerintem:)

 36. Maggie
  július 27, 2012 / 15:50

  A legtöbben egyébként azt mondták, hogy sokkal hűvösebb voltam azzal a hajjal. Plusz nagyon sokat öregített szerintem! A fekete hajas képeken 18-19 éves voltam kb..azért nem mindegy:)

 37. Malloryka
  július 27, 2012 / 16:02

  Nem is tudtam, hogy neked volt fekete is a hajad:) Jól állt neked, de a mostani minden értelemben természetesebb, bájosabb és barátságosabb az arcod. A fekete szín miatt olyan hideg volt a tekinteted, az eredeti milliószor jobb:D 2010 május=gyönyörű az a kép rólad,
  a 2011 októberi szín is tetszik, na és persze olyan szép hosszú a hajad:) Örülök, hogy dokumentáltad ezt a posztot, jó volt megismerni ezt a korszakodat és a elismerést érdemel a kitartásod, nem kis hajcihő lehetett ez:P

 38. Maggie
  július 27, 2012 / 16:02

  Hu nekem is hamar kikopott a fekete, ezért kellett mindig az egészet festeni nem csak a tövét:(

 39. orchidea8627
  július 27, 2012 / 16:34

  2 éve növesztem le az eredeti hajszínem, szerintem kb. olyan mint a tied, igazi hamvas sötétszőke, világosbarna.
  Régen utáltam hogy „szürke”, mogyorószínűre festettem, mindenki azt hitte hogy természetes vörös vagyok.
  Aztán egyszer egy világosbarna színezőtől fekete lettem… Világosabb a bőröm mint neked… Gondolhatod. 😀
  Csak akkor néztem ki úgy mint aki él, ha jól kisminkeltem hozzá magam…

  Most eljutottam arra a pontra hogy imádom a saját hajszínem, hamvas, a nem festett haj pedig kézzelfoghatóan szebb, fényesebb, nem szálkásodik, nincs frizz, imádom! 🙂
  Egy kínszenvedés volt sokáig ahogy nő le, utáltam, néha legszívesebben letoltam volna a nullás géppel vagy parókát húztam volna, de most így visszagondolva nagyon megérte! Persze a vége nekem is világosodik, de már nem érdekel, a fodrászom mindig mondja is hogy nagyon divatos vagyok most ezzel az átmenetes hajjal. 😀

  Egyébként szerintem is nagyon jól állt az a vöröses, aranyos fényű melír, a szemed egészen világított tőle! 🙂

 40. V12345
  július 27, 2012 / 16:36

  Szia!

  Nekem is volt már kálváriám a hajammal. Sok éve az akkor szőkésbarna hajamra (alapból ez volt a hajszínem, de volt benne pár melírcsík ami mégszőkébb volt) az exbarátnőm (aki fodrász lett, akkor még csak középiskolás volt) rákente a L’oreal Casting tartós hajszínezőt, azt írták rá a dobozára akkor h. ammóniamentes (persze német nyelven rajta volt h. Sonderamoniak, szóval mégiscsak votl bene) h. 6 hétig tartós ragyogó szín… na ez nekem beszínezte világos aranybarnára a hajamat. Mivel színező votl ráírvameg ez a 6 hét, azt hittük kikopik, meg elvileg színezővel nem lehet hajat világosítani, de nekem az egész hajamat befogta, nemcsak a világosabb tincseket, amiknek plussz fényt akartunk adni így. A hajam tövétől világosodott a hajam a végéig folyamatosan mindig is, mikor ezt rákentük a töve is világosabb lett, ez a színező valójában festék volt…. a kapott színnek köze nem volt a dobozon lévő skálához. Kidobták a piacra ezt a Castingot rá pár évre, akkor már pontosítottak a leírásán. Nekem a kapott szín nem tetszett, főleg mikor kezdett lenőni és persze a világos aranybarna vöröses árnyalat… én is próbáltam hamvasító samponokat, még a L’Oreal Prof. Serie Expert drága samponja vált be legjobban, de az már akor is 2600Ft volt, a Schauma csak szárította a hajam, de sokat nem tett. Elmentem fodrászhoz h. akkor a lenövésemnél tincseket húzzon a hajamba h. lenövesztem így majd lassan, azt jól elszúrta, olyan volt mindha bekente volna a tövét csak pár szálat kihagyott volna. Jó gondoltam akkor másik fodrász és fessük át az eredetihez hasonlóra, hátha akkor szebb eredmény lesz, a fodrász srác befestette sötétbarnára a hajam… nem tudom h. gondolta, a töveim mindig sötétebbek volak, mint írtam fentebb, de nem sötétbarna azért… de ezt a színt ledobta a hajam, pedig wellas fodrászfesték volt….az a fura h. a töve is ledobta…. pedig ott natúr hajam volt már. Szóval ez a barna is minden mosássaé távozott (nekem is mondták h. jól állt a szín pedig, de köze nem volt a sötétbarnának az eredetimhez), volt még egy barnás rágestési kísérle egy másik női fodrásszal, ő eleve olyan barnát kent rá (Schwarzkopf)ami már festés után rezes volt a hajamon… és jó ronda, de ezis lejött a hajamról… aztán megint az exbarátnőm festette egy bolti Londa festékkel (én vettem, ez már közel járt legalább a dobozon a régi hajszínemhez)… ez maradt meg a legtovább, de ez sem sokáig (szerintem a 3. réteg miatt maradt csak fent tovább) és akkor eldöntöttem h. elég a barnára festésból úgysem lesz szép és lenövesztem…. simán. Mikor vágatni kellett a hajamból elmentem egy jó drága fodrászhoz aki megint melírt rakott bele szőkét, amilyen régen is volt benne, először leszőkítette a tincseket amiket melírozni akart, majd az egészet bemosta festékkel. Így most legalább nem lett vörösebb a hajam. Ezt ismételtük talán 3x, közben persze nőtt is a hajam és a vörös beütés sem volt már meg, de a lenövés látszott, Veszprémben találtam egy nagyon jó fodrászt, a nőnek volt annyi esze h. ő nem csak szőkét húzott a hajamba hanem egy s(a hajamnál) sötétebb barnát is, így már elég természetes lett az eredmény és nem látszott annyira h. növesztem le. A sötétebb tincsek persze ledobták hamar a barnát (a natúr hajam is…… mint mindig) de már szép volt a színe, és teltek a hónapok, már csak a tincseimet melíroztattam és vágattam a hajamból, ennek a Veszprémi nőnek köszönhetően végre jó volt a hajam, szép hosszú egészséges…mikor a nagy távolság miatt fodrászt kellett váltanom az exbarátnőm (aki közben fodrász lett) vette át a hajam, na a hajam megsínylette, pedig csak tincsmelír meg vágás volt a dolga. Mkor összevesztem ezzel az exbarátnőmmel (na nem a hajam miatt) eldöntöttem h. a melírt is lenövesztem, szerencsére ez már nem volt gáz, mert alapból szőkésbarna volt a hajam és úgy nézett ki 5-6 hónap után is, mintha  anap szívta volna ki nyáron azt a pár tincset ami nem magától volt szőke. Már kb. 2 éve nincs melírom, lenőtt és nem rakattam újra, már világosbarna a hajam (idősödtem a hajam is). van már kb. 3 ősz hajszálam, ha szaporodnak megint melírt fogok rakatni a hajamba, oda ahol az ősz tincsek lesznek majd. Nekem a világos szálak jobban állnak, világos szőke volt a hajam kislányként is, meg még általánosban is elég világos volt. Nekem a leszivatást egyik fodrász sem ajánlotta… de nem is baj. Ha elsőnek a veszprémi szakembert találom meg, gondolom az egész hercehurcát megspórolom…csak annyi fodrász van, mint égen a csillag és mindet valaki kedveli, ajánlja.

 41. Bianka Gyöngyösi
  július 27, 2012 / 16:42

  …Tehát a végére kaptál egy csodás ombré hajat!! 😀 De nézd meg a májusi képeket és a mostani képeket…MENNYIT NŐTT A HAJAD!! 

 42. Mau
  július 27, 2012 / 16:44

  Döbbenet! 🙂 Annyira jó volt olvasni a bejegyzést!!! Hát, nekem most ez lett a kedvencem tőled, pedig jó régóta olvaslak már 🙂
  Nekem régóta festett a hajam, most ilyen „kopott” rezes vöröset szeretnék, de mivel sokáig barna voltam, aztán sötétvörös, elég lassan fogja be. Mi a fodrászommal amellett döntöttünk, hogy mindig eggyel világosabbra festi (keveri a festéket, és az arányokon változtat folyamatosan). Párom nem érti, miért nem lehet az ember lánya hipp-hopp rézvörös egy sötét-mahagónis árnyalat után… 🙂 Nekem vékonyszálú, finom kis hajam van, úgy vigyázok rá, mint a szemem fényére, nem engedném leszívatni a festéket, a melír meg nagyon megviselte régebben, szóval az sem jöhetett szóba.
  A bejegyzéshez még annyit, hogy valóban öregített a sötét haj, de ez nem negatív kritika, hanem bókféle akart lenni. Helyes, bájos csajszi vagy, hihetetlen, mennyivel más voltál sötét hajjal (cekcis volt, na) 🙂

 43. Maggie
  július 27, 2012 / 16:46

  Én is ezért kezdtem bele amúgy a festegetésbe annak idején..utáltam, hogy semmilyen színű szürke és meh…

  Örülök, hogy neked is sikerült visszatérni az eredetihez:)

 44. Maggie
  július 27, 2012 / 16:48

  Éljen az ombre!:)

 45. Maggie
  július 27, 2012 / 16:49

  Köszönöm szépen:) 
  Mások is ezt mondták, hogy sokkal kedvesebb vagyok ezzel a hajjal, lehet benne valami:D

 46. Maggie
  július 27, 2012 / 16:50

  Hu igen, nő mint a gomba, erre nem lehet panaszom:) 

 47. Viktória Harsányi
  július 27, 2012 / 17:10

  Uhh a fekete is nagyon jól állt, de ez a mostani sokkal jobb. 
  Amúgy én is ugyan ebben a helyzetben voltam feketéből lettem szőke. Viszont a hajamnak nem nagyon tetszett ez a változás, igaz nem is kíméltem. Egy év alatt 2-szer lett a hajam szőkítve.

 48. Kissteodora
  július 27, 2012 / 17:39

  eszméletlen jól állt az a vöröses-szőke, igaz én abszolút sötét haj párti vagyok, de nagy álmom, hoyg egy kicsit sötétebb változatban kipróbáljam 🙂
  alldayunique.blogspot.com

 49. PAncsi
  július 27, 2012 / 18:06

  Érdekes volt ez a cikk, nem tudtalak elképzelni fekete hajjal!
  A mostani szín sokkal természetesebb, bájosabb és szerintem fiatalosabb is, mint a fekete. A kedvencem a  2012 márciusi kép.
  Nekem soha nem volt még ilyen drasztikus hajszínváltozásom, mindig szőke voltam. Inkább a hosszával szoktam játszani: most kb olyan hosszú mint a tiéd (csak sajna vékonyabb szálú) de sokáig volt 2 centis hajam is.
  Idén nyár elején tetettem bele világosabb melírt, most pedig az ombre megoldás tetszik, a Te hajad is nagyon tetszett úgy! Azt hiszem kipróbálom, ha nem lesz jó, majd rövidebbre vágatom 🙂

 50. Zsofia Főző
  július 27, 2012 / 18:16

   Szerintem a rezes árnyalat sem állt rosszul…komoylan..nagyon tetszik rajtad 2010 július és 2011 január…..szép a hajad 🙂 (mindíg)

 51. Krisztina Balog
  július 27, 2012 / 18:20

  Szerintem pedig nagyon jól állt a vöröses szín..olyan egyedivé tette a hajad:)

 52. Klaudia Orbán
  július 27, 2012 / 18:25

  a 2010 január a kedvencem, szerintem annyira jól áll a kicsit sötétebb szín :$

 53. Ancsa
  július 27, 2012 / 18:31

  Nekem a fekete jobban tetszik, szerintem jobban áll. A mostani is jó, de ezzel a színnel kislányosabb az arcod. Ami persze nem baj… 🙂 🙂 🙂

 54. barbi
  július 27, 2012 / 19:17

  A mostani sokkal jobb! 🙂 és nekem tetszenek a rezes-vöröses képek is.

 55. Fruzsina Viszkok
  július 27, 2012 / 19:32

  Bármit mondasz szerintem jól állt neked a vöröses haj. 😀 Amúgy azon a képen tökre hasonlítasz az Allthatglitters Elle-re youtubról 😀

 56. Maya
  július 27, 2012 / 19:48

  Hu, hat nekem is a vegeredmeny tetszik a legjobban, de irto dogos csaj voltal fekete hajjal is. De hat nem veletlenul van eredetileg is vilagos hajad, a borodhoz, karakteredhez ez all legjobban, nem lep meg hogy visszatertel hozza. En is voltam fekete 18 evesen egyetlen festes erejeig. Sosem felejtem el a torturat, mire megszabadultam tole:) 
  A drasztikus hajszinvaltassal mar csak a drasztikus vagas utani novesztes er fel, en most azzal kuzdok. De egy elonye volt, ezentul nagyon megbecsulom a gyonyoru egeszseges hosszu hajam, es nem fogok hisztizni, hogy mennyire unom, csak nojon vegre vissza:)
  Szoval jo ezekbe a valtozasokba belevagni, kell ilyen is, de utana milyen jo visszaterni ahhoz, ami tenyleg mi vagyunk:)

 57. JuliaPer
  július 27, 2012 / 19:51

  Ez a fekete borzasztóan „nem te vagy” 🙂 Gondolom a stílusod is más lehetett nagyon akkoriban. Nekem egyébként ez a 2010 júliusi vörös tökre bejön, de azért mégis a saját hajszínedhez közel álló, szőkés árnyalatok állnak a legjobban 🙂 Nekem természetes világosszőke a hajam, már sokszor eszembejutott, hogy jó lenne kipróbálni pl. egy vöröset, de azt hiszem életem végégig bánnám, ha nem kaphatnám vissza az eredetit…:)

 58. Vivien Mátyus
  július 27, 2012 / 20:52

  nekem világosabban sokkal jobban tetszik a hajad:):) és persze hosszabban:D

 59. iamzita
  július 27, 2012 / 21:17

  A vörös hajas képeid voltak eddig a kedvenceim!! 🙂 Sokszor visszakerestem már őket, én kerestem egy időben ilyen festéket és meg voltam győződve, hogy ez direkt volt nálad. A sminkjeid is bátrabbak voltak abban az időben, kívülről kifejezetten jó korszakod volt, szóval meglepődve olvastam a mai bejegyzést 🙂
  Persze azt megértem, hogy a saját hajszínt milyen öröm visszakapni.

 60. cs.ery
  július 27, 2012 / 21:21

  Jujj!  teljesen más voltál fekete hajjal! Sokkal jobban áll ez! 🙂 jó döntés volt! Valóban gyönyörű a hajad! 🙂

 61. Andrea Szűcs
  július 27, 2012 / 21:50

  Én épp most szeretnék a vörösre színezettből eredeti szőkére visszaváltozni. Ahhoz képest, h csak színező, nem rendes festék, nem is kopik szinte semmit…:S  Egyelőre eléggé le van nőve, ami tudom nem túl szép, de még ez van sajnos. Viszont a hajradírozással kacérkodom pillanatnyilag…Arról hallottál esetleg valamit?  Nekem fodrász egyből leszívatná, és újrafestené, de én nem szeretnék hidrogén-peroxidot a hajamra locsolni, ha nem muszáj. Van esetleg valami más ötleted a promlémémra?

 62. Juta Hajatnöveszt
  július 28, 2012 / 07:19

   Sosem értette, hogy akinek, ilyen szép az eredeti hajszíne, miért festeti feketére? Ezt elárulná valaki??

 63. Bog-Bog
  július 28, 2012 / 10:20

  Szerintem mindegyik jól állt, nekem még a rezes is tetszett, de az a kedvenc hajszínem egyébként is 🙂 Jól áll neked a göndörítés, olyan filmsztáros 🙂

 64. Flóra
  július 28, 2012 / 15:53

  Én vörösre festettem évekig a hajam. Imádtam, de az utóbbi időben nagyon ráuntam, és műnek láttam. Februárban kezdtem el lenöveszteni, de két héttel ezelőttig bírtam. Ugyanis nagyon lassan nő a hajam. Befestettem sötétbarnára, hát jó sötét lett, eleinte feketének látszott. Most pár mosás után már barnább, de a vörös árnyalat kikandikál alóla. Szerinted, ha elkezdek swiss-o-par-t használni, kiüti a vöröset belőle egy idő után? A barnát ugye nem szedi le? Mert most, hogy már hozzászoktam, imádom! 🙂

 65. detty_w
  július 28, 2012 / 16:13

  azta… nem semmi:D sokkal jobb ez a szőkésbarna, mint a fekete!(:

 66. Emese Virágh
  július 28, 2012 / 21:33

  Jól állt a fekete is :), de a mostanival olyan kis bájos vagy:D

 67. Monika
  július 28, 2012 / 21:56

  Tényleg teljesen más vagy sötét hajjal, de az is jól áll(t). A szőkével olyan finomabbak, lágyabbak lettek a vonásaid, a fekete olyan határozott Magdit sugall, a szőke pedig olyan ártatlan…. 🙂 Most nekem is a szőke tetszik jobban, de lehet csak mert így ismertelek meg… 🙂

 68. Rimaszombatifruzsi
  július 28, 2012 / 23:11

  2012 januári hajad is nagyon jó volt szerintem 🙂 bár tényleg az utolsó képsorozat, a természetes hajszíned a legjobb 🙂 

 69. Fruzsina Papik
  július 30, 2012 / 18:44

  Pedig bizony az a vörös kibaszott jól állt 🙂

 70. Maggie
  július 30, 2012 / 18:48

  Igen, jó fodrászt sajnos nehéz találni..

  Egyébként én is L’Oreal Castingot használtam..hát tényleg borzalmas volt megszabadulni tőle:(

 71. Maggie
  július 30, 2012 / 22:44

  Köszi Mau, örülök, hogy tetszett:)

 72. Maggie
  július 30, 2012 / 22:47

  Köszi:)

 73. Maggie
  július 30, 2012 / 22:48

  Még nem kizárt, hogy a jövőben dobatok bele vöröses melírt, már nem látom én sem olyan rossznak, de most örülök a sajátomnak nagyon:)

 74. Maggie
  július 30, 2012 / 22:48

  Próbáld ki mindenképp, ezzel aztán nem lehet sok hajat veszíteni!:)

 75. Maggie
  július 30, 2012 / 22:48

  Köszi Zsófi!:)

 76. Maggie
  július 30, 2012 / 22:50

  Köszi:D Ezt amúgy anyu is mondta, mikor egyszer bejött a szobámba mikor Elle videóját néztem, hogy olyan mintha magamat nézném:DD

 77. Maggie
  július 30, 2012 / 22:51

  Én is úgy gondolom, hogy nem véletlenül olyan az eredeti hajunk, amilyen. Lehet kicsit kísérletezni, variálni, de az áll mindenkinek a legjobban, amivel született:)

 78. Maggie
  július 30, 2012 / 22:51

  Persze teljesen más voltam akkoriban:) Lehet kellene egy olyan válogatás sorozatot is csinálni:D

 79. Maggie
  július 30, 2012 / 22:54

  De aranyos vagy:)

  Nem voltak bátrabbak egyébként a sminkjeim, csak többet jártam el és inkább azokat fotóztam és tettem ide. Mostanában kevesebb az esti programom, de azért elvétve még mindig teszek fel ilyesmit is:)Amúgy a hozzászólásod hatására elővettem a nyx pigmentjeimet, abban az időben nagyon szerettem őket használni, és újra nyitok egy kicsit feléjük a nappali rutin sminkeke terén is, köszi:)

 80. Maggie
  július 30, 2012 / 22:56

  A vörös a legmakacsabb sajnos:( A radír szuper! Inkább azt javaslom, és azt, hogy apránként csináljátok mleírként, inkább több alkalommal, de nehogy leégjen a hajad!

 81. Maggie
  július 30, 2012 / 22:57

  Akkoriban én nem szerettem, olyan szürkés fényű, kopott semmilyen szőke ez..se nem barna se nem szőke meh..mostmár persze hamvasra vágytam:D De hát ezért jó a tinédzser kor, kipróbálhatsz mindenfélét, aztán kinövöd:)

 82. Maggie
  július 30, 2012 / 22:57

  Ó köszi szépen, szeretem én is göndören, és már egész gyorsan is megy!:D

 83. Maggie
  július 30, 2012 / 23:01

  A vörös a legmakacsabb szín mind közül! 
  Hosszútávon nem üti ki, mert a sampon nem hatol úgy a hajszálba, tehát csak kívülről lesz jobb. Persze, ha rendszeresen használod akkor mindig lehet jó:) Az az elv egyébként, hogy a rezes árnyalatokat a viola pigment üti ki, ezért vannak a hamvasítók, nyilván a samponban kisebb adagban és nem is olyan tartós, de azért látványos. Pakolásokról is hallottam, bár én azt nem használtam. Tehát a sampon nem fogja leszedni a barna festéket, eleve egy samponról van szó ugye. Csak elfedi úgymond a nem kívánt árnyalatot, jelen esetben a vöröset.

 84. Maggie
  július 30, 2012 / 23:01

  A környezetemben a fontos emberek is a szőkét szeretik jobban, lehet benne valami:)

 85. Maggie
  július 30, 2012 / 23:02

  😀 köszönöm szépen!

 86. Fannchou
  augusztus 2, 2012 / 16:44

  Azta ! 
  Mindenhol gyönyörű vagy, és nagyon jól állt a fekete szerintem, nekem is volt …  nehéz tőle megszabadulni 
  Nagyon szép a hajad ahol hosszú és hullámos, igazán tetszik , és szinte ragyog 🙂

 87. Lili
  augusztus 16, 2012 / 17:34

  fuhh nagyon jó poszt volt 🙂
  szerintem gyönyörű volt a hajad rézvörösen is ! 
  nekem eredeti barna a hajam… de nagyon gondolkodom rajta, hogy a végeibe tegyek pár vékony  szőke melírt, egy kicsit talán feldobná. 

 88. Rebi
  január 4, 2013 / 14:36

  Jéééééézusom! Gyönyörű hajad van! Az összes szín nagyon szép volt szerintem, és nagyon jól is állt.

 89. Rita
  január 14, 2013 / 19:30

  Gyönyörű a hajad, olyan szép hullámokat tudsz csinálni, hogy csak ámulok 🙂

 90. Lizácska
  július 26, 2013 / 23:57

  hali! Nagyon szép lett a hajad, és csodálom a kitartásodat! Én évek óta feketére festem a barna hajamat, és kétszer voltam úgy hogy elhatároztam hogy kiszőkítem a hajamat és szőke leszek..és mindkét alkalommal már majdnem a szőkítések végén voltam aztán feladtam…első alkalomnál azért mert hiányzott a fekete, másodiknál pedig azért mert elegem volt hogy sehogy se tünt el a vörös..és most megint meguntam a feketét de mostmár megkímélem a hajamat és megvárom amíg lenől magától..

 91. Aliz
  szeptember 8, 2013 / 16:59

  Én pont mediterrán típusú, nagyon sötétbarna hajjal születtem, viszont a bőröm fehér. Ha nem napozom eleget vagy nem járok szoliba, azt kérdezgetik tőlem, hogy jól vagyok-e, olyan sápadtnak nézek ki a sötét-világos kontraszt miatt. Én inkább lennék világosabb hajú, de talán az ember mindig azt szeretné, amit a természet nem adott meg neki 🙂

 92. Timó
  szeptember 29, 2013 / 08:36

  Annyira szép hajad van és milyen szép fiatal vagy a saját színeddel, nagyon jól döntöttél! Bizony, sokkal szebb a természetes színe, a sötét öregít. A magyar nők 90%-ának nagyon rosszul áll a festett fekete, mégis erőltetik. Egyszerűen testidegen, mű, parókaszerű, nem értem, miért nem látják ezt. Ezek a nők általában úgy néznek ki, mint az Adams Family c. film egyik szereplője. Az átlag magyar nők nem mediterrán típusok, ezt el kell fogadni. Nekem természtes szőke hajam van, eléggé világos, hamvas, más ölt volna azért a színért. Mégis tizenéves koromtól minimum 10 éven át pancsoltam mindenféle ocsmány színnel. Voltam fekete, vörös, platina, minden, ami létezik. Mire megjött az eszem, a korai őszülés áldozata lettem és most meg már muszáj festeni.:((( Hogy én bánom, hogy évtizeden keresztül nem hordtam a saját szép hajszínem… Most meg már hiába a Majirel festék, az enyhén ombrés festés, sosem lesz olyan szép színe, mint a sajátom.:( Szóval ne fessétek! Akármilyen unalmas szöveg, de a természetes a legszebb! Vagy ha már festett, abból is a természetes szín a szép.

 93. Maggie
  szeptember 30, 2013 / 09:37

  Ez sajnos így van..mindig az kell, ami nincs:) Azért előbb-utóbb rájön az ember szerencsére, úgy sajnálom, hogy neked az őszülés beleszólt a dolgokba:(

 94. Hajápolási újdonságok a rutinomban | BEAUTY JUNKIE
  július 20, 2014 / 15:25

  […] legújabb darabom a John Frieda színvilágosító spray. Amióta a hajammal megküzdöttem és újra az eredeti színében pompázik, természetesen nem tudok szabadulni a gondolattól, hogy […]

 95. Barbara Szabó
  július 20, 2014 / 18:49

  Bár már nagyon régi ez a bejegyzés, de muszáj ideírnom, hogy jól döntöttél szerintem, mert a szőke sokkal-sokkal-sokkal jobban áll! 😀

 96. 2sofix
  október 10, 2014 / 11:26

  nyah, ezért nem festettem be sose a hajam:) a mai napig hálás vagyok magamnak és anyukámnak, hogy nem is hagyta 😀

 97. A tavalyi év TOP 5 bejegyzése | Beauty JunkieBeauty Junkie
  január 1, 2015 / 18:13

  […] I. A hajamról – feketéből szőkét […]

 98. A legtöbbet olvasott bejegyzéseim 2014-ben | Beauty JunkieBeauty Junkie
  január 2, 2015 / 17:32

  […] 1. A HAJAMRÓL – FEKETÉBŐL SZŐKÉT […]

 99. Myrkky
  február 25, 2015 / 21:11

  Érdekes volt olvasni így évek múltán is, mivel én most bukkantam az oldalra. (-: Az én hajam sajnos abszolút nem tolerálja a hidrogént, erre a saját káromon jöttem rá. Feketére festettem én is, és kitaláltam, milyen jól mutatna, ha a hátsó régió, úgy fültől fülig leválasztva piros volna. Olyan öt éve ez elég divatos melír volt. Sajnos, ez a beavatkozás oly mértékben tönkretette, hogy a fenékig érő, kb egy méteres hajamat le kellett vágni váll alá, nagyon szomorú voltam, de mivel a piros rész szinte lekopott, nem tudtam mást tenni, mert nagyon csúnya volt. Ezzel együtt én is úgy döntöttem, tizenvalahány év festés után visszatérek a saját sötétbarnámhoz. Én fordítva tettem egy ismerősöm tanácsára, mivel hidrogént, többé soha! Mikor lenőtt pár centit, tettem bele házilag vékony, fekete melírcsíkokat, és így nem volt annyira szembeötlő a lenövés. (-: Aztán persze mire már nagyjából lenőtt kitaláltam, hogy mégis unalmas a barna, vörös szeretnék lenni. 😀 Az ég azt adta, hogy allergiás lettem a hajfestékre, legalábbis arra a L’Oreal vörösre, amit kipróbáltam, és a feketéjét régen nagyon szerettem. Ma már azt mondom, szerencsére, mert így kezdődött az ismeretségem a hennával, amitől csodás, rozsdás fénye lett a hajamnak, az ősz szálakat tökéletesen fedi, és természetes a szín is és maga a növény is. Gyorsabban nő a hajam, és láthatólag egészségesebb. Soha sem kennék többet rá vegyszert. (-: Hát, ez az én történetem. (-:

 100. Juditka
  február 28, 2015 / 10:38

  szia nekem feketéből lett szőke de a hajamat lekellet vágni mert eléget mert én nem volta olyan türelmes mint te 🙁

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .