Napi smink – Kiss Kiss Hibiskiss II.

 Nagyon rég volt napi smink a blogon, mi több júliusban ezen kívül csak egy ilyen bejegyzés született. Be kell vallanom, hogy alig sminkelek, és a semmit nem is fotózom le. Most még a BB krém is kimaradt, csak gyorsan feldobtam valamit az arcomra, mert hirtelen ötlettől vezérelve tegnap öcsémmel elmentünk moziba, annak örömére, hogy felvették (hurrá!). 
Egyszerűen korrektorral kicsit javítottam az arcomon, aztán lepúdereztem az egészet, kis pirosító, szemceruza, spirál, szemöldök. Sokat vaciláltam, hogy melyik rúzst válasszam, ami feldobja, és végül emellett a Catrice rúzs mellett döntöttem, mert szerintem isteni a menta felső mellett!
Már szerepelt egyszer egy smink ezzel a rúzzsal, és akkor is egyszerű szemsminket választottam hozzá, de érdekes, hogy mennyire másképp viselkedik a szín. Itt most kifejezetten kékes, ott viszont inkább málna színű. Nagyon szeretem egyébként ezt a rúzst, szegénykét meg is viseli, mert egyébként is egy lágyabb formula, úgyhogy nem nagyon szereti a nyári táskában utazásokat. 🙁

 Használt termékek:

Hogy tetszik?
Nektek milyen sminketek van ma?:)

Follow:
Oszd meg: