Sleek szemöldökszett

A londoni zsákmány posztból ugyan kimaradt, de ezt még onnan sikerült hazahoznom. Más sminkterméket nem vásároltam, őszintén nem fogott meg semmi, plusz tudatosabb is lettem az utóbbi jó félévben, így nem éreztem szükségét egy 20. szemhéjpúderpalettának vagy 100. rúzsnak..
Viszont ezt a szemöldökszettet már jó régen kinéztem magamnak, és ami azt illeti szükségem is volt rá. (Így nyáron még a nap is kiszívja az amúgy sem sötét szálakat:( ) 
Én eddig egy sima barnás szemhéjpúderrel színeztem a szemöldököm, csakhogy az egy négyes palettából van, amiből a többi szín is kifogyott már és mivel régi is volt, már nem teljesített ugyanúgy. Szükség volt utánpótlásra, de sehol sem találtam olyan színű szemhéjpúdert, ami nem ütött volna el nagy mértékben a világos hajamtól. Már pedig annál borzasztóbb szerintem nincs, mikor szőke hajhoz brutálisan erős szemöldök társul..

Természetesen az internetet hívtam segítségül, amikor szemöldök színező után néztem. Rengeteg féle szemöldök szett kapható a piacon, de az én igényeimnek úgy érzem ez felelt meg a legjobban. Niki bejegyzése segített a végső döntésben azt hiszem. 🙂

Én a ceruzákat nem szeretem, így az olyan készletek, amiben az is van, helyből ki volt zárva, mert teljesen felesleges. Azt is utálom, ha sablonokat csomagolnak mellé, mivel szerintem szükségtelen és úgysem lesz jó, akkor meg inkább majd én rajzolgatok, felesleges megint.
Ezt a készletet azért tartom ideálisnak, mert mindössze két szín található benne, egy krémes és egy porállagú. Ezekhez két ecset és egy mini szemöldökcsipesz társul, plusz egy nagy tükör is van benne. Az utóbbiak szerintem meglepően jól használhatók, és nagyon is jól jön, ha nem otthon vagyunk például.
A csomagolása teljesen korrekt, minőségi, jól záródik, így bátran viszem magammal bárhová, ha arról van szó. A tükör jól kihasználja a helyet, szeretem az ilyet.
Valószínűleg sokáig ki fog tartani, mert elég méretesek, és egy-egy alkalommal igazán nem kell sok belőle.
Én a LIGHT verziót vettem meg a már fent említett okok miatt, és úgy gondolom, hogy meg is találtam a tökéletes árnyalatokat. A krémes festéket így magában kicsit erősnek találom és vörösesnek(plusz csúszkál is), de a porállagúval együtt vagy csak a porral áthúzva a szemöldököm teljesen rendben van. Az utóbbi ugyanis kicsit szürkésebb árnyalat. 
Mindkettő nagyon jól pigmentált, nem maszatolódik, szépen lehet vele dolgozni és a nap folyamán is tartós!
Ez lett a kedvencem szerintem jó időre a Sleektől, sokkal jobban lenyűgözött ez a kis készlet, mint bármelyik palettájuk, pirosítójuk vagy rúzsuk. Ha ti is ilyen szettet kerestek, akkor bátran ajánlom!

 

Ti mit használtok?
 
Follow:
Oszd meg: