Avon Shine Attract szájfények

Ezekről a szájfényekről már egy ideje tervezek írni, de valahogy mindig elvetem az ötletet. Azaz igazság, hogy egyszerűen képtelen vagyok eldönteni, hogy most szeretem-e őket vagy sem.
A Shine Attract családon belül jönnek most ki ezek a tubusos szájfények, és nekem a rúzsok után inkább a csalódás kategóriába esnek.

Alapvetően szeretem az ilyen tubusos szájfényeket, főleg nyáron imádom kenni az ilyeneket, tavaly is beszereztem szintén az Avontól egy pár ilyen szájfényt, de azok sokkal jobbak voltak szerintem!
Ezek most ragadnak. És amikor azt mondom ragadnak akkor nem viccelek!
Nagyon tetszik a színük, és a nevek alapján valami gyümölcsös ízre is számítottam, de semmi ilyesmit nem tapasztaltam. sőt számomra picit kellemetlen is az íze, és mivel ragad, nem is jó nyalogatni. 🙁
A tubus maga egyébként rendben van és szépen fel lehet tenni a szájfényt vele, de ez önmagában azért elég karcsú teljesítmény.
Gyakorlatilag színe csak a Shining Cherrynek van, de ez sem olyan hűha, a többi áttetsző és a csillámok színében van inkább különbség. Nem teszek fel egész arcos képet, mert nem látszik nagyon különbség közöttük.

Összességében én nem ajánlom őket, nekem egyáltalán nem váltak sajnos be. 🙁
A 11-es katalógustól lehet megvásárolni, 819 Ft. Ennél jobbat is lehet kapni ebben az árkategóriában.

Follow:
Oszd meg: