Júniusi kedvencek

Mivel a random képeket egy külön posztban szoktam összefoglalni havonta, arra gondoltam, hogy érdemes lenne a havi kedvencek rovatot is felfrissítenem, de most kifejezetten a legtöbbet használt sminktermékekre fókuszálva Így látom én is, hogy mik azok a dolgok, amiket feltűnően szeretek sokat használni, esetleg újra felfedezek valamit a már meglévő dolgaim között. Írok is róluk egy két gondolatot, amiket így hosszabb távú használat alatt tapasztaltam esetleg, vagy hogy miért is szeretem őket annyira.
Ez a rovat egyébként motivál is arra, hogy használjam, amim van és ne csak ugyanazt a rutint kövessem újra és újra, hanem ösztönözzem magam a kísérletezésre.

Már írtam, hogy eléggé leegyszerűsödött a meleg miatt a sminkrutinom, de azért így is volt egy-két dolog, ami kiemelkedően sokszor fordult meg a kezemben. 🙂
A BB krémen felül, szeretek egy kis korrektort tenni a szemeim alá, hogy eltüntessem a vizsgaidőszak okozta karikáimat (remélem lassan kialszom), most az Avon tekerős-ecsetes korrektorát használom Light színben, ez egy kicsit kivilágosítja azt a területet és frissebb tekintetet biztosít. Könnyen eldolgozható, a kiszerelése miatt pedig szeretem magammal hurcolni és SOS segítségként napközben is szoktam használni. Felpötyögtetek egy keveset a szemek alá és a gyűrűs ujjammal eldolgozom, kész is! 
Az arcomra két dolog került leggyakrabban. A Purity Girl’s pirosítóról márt írtam, az #1 pedig abszolút kedvencemmé vált azóta. Bronzosító mellé is szoktam felvinni az almácskákra, csak simán magában is, és keverve más pirosítókkal is szuper. Most ő lakik a neszeszeremben állandó jelleggel, mert szuper könnyen fel tudom vele frissíteni a sminkem bárhol bármikor, és igazából mindenhez passzol is, úgyhogy jolly joker nekem!
Ezen kívül az Essence egyik trendkiadásából származó púdert sikerült újra felfedezni magamnak. Nem tudom ki vette meg annak idején ezt a kis virágos cukiságot, de én sokáig utáltam, mert azt hittem semmi hatása nincs. Mostanában viszont újra elkezdtem használgatni és rájöttem, hogy egy diszkrét highlighternek tökéletesen jó, sőt én az egész arcomra is szívesen teszek belőle, ad egy kis plusz egészséges ragyogást az arcomnak. Persze melegben nem viszek fel belőle mindenhová, de ha enyhébb az idő, akkor mehet nyugodtan! Nem csillámos, de nem is selyemfényű, szóval semmi diszkógömb hatás! 🙂
A szememmel vagyok a leglustább azaz igazság, mert legtöbbször csak szempillaspirál került fel. Viszont, ha sminkeltem, akkor ez az Avon Super Shock folyékony szemfesték 98%, hogy szerepelt a sminkben, vagy alapként, vagy csak simán magában. Ez a Chromed Cocoa névre hallgat, és imádom! Egyébként is szeretem a bronzos színeket a szememen, de azt szeretem a legjobban, ha egy lépésben is beton biztos sminket kaphatok. Ezzel mindkettőt kipipálhatom, úgyhogy egyelőre ő a kedvenc nyári szemfestékem! Eléggé fogy is, lassan jöhet az utánpótlás. 🙂
Kétségtelenül a számat szeretem mostanában a legjobban festeni, így a rúzsok közül nehéz volt a választás. Végülis erősebb színek közül a Catrice Oh Juicy!-nál maradtam, annyira megszerettem, hogy szinte a kezemre kell csapni, hogy ne ezt kenjem reggel. 
A táskámban pedig az Avon Apricot Mystery gurult a legtöbbet, ennek megfelelően ezt kentem a második leggyakrabban. Szeretem, mert nagyon szép kékes fényű középrózsaszín, tehát sok mindenhez megy és visszafogott, de mégis különleges szín.
Ti mivel sminkeltetek az elmúlt hónapban a legtöbbet?:)
Follow:
Oszd meg:

2 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .