Napi smink – Flirty Fuchsia

Tegnap az Urban Eve bloggerével, Viával találkoztam délután, akkor viseltem ezt a sminket. Ő mondta, hogy szerinte segítség lenne, ha gyakrabban leírnám a lépéseket, hogy mit hogy csinálok, mert akármilyen egyszerű is egy smink, azért nem feltétlenül egyértelmű. Úgy döntöttem megfogadom a tanácsát és ezentúl lesz egy rövid kis leírás, hogy milyen lépésekből áll a smink illetve, hogy milyen színeket tartalmaz, így Ti is könnyen reprodukálhatjátok a saját készletetekből! 🙂
Remélem tetszik nektek ez a kis újítás és hasznos lesz! 🙂
A találkozó előtt egyébként egyetemen voltam, jó választás szerintem ilyen programokhoz ez a fajta smink.  Egyszerű, de mutatós és a csillogó szemceruza szerintem jól feldobja. 🙂 A szájfény, amit használtam egyébként a Flirty Fuchsia nevet viseli..hát nem mondanám fuksziának felkenve, de egy nagyon szép rózsaszín az biztos. Sajnos elég hamar kopik, úgyhogy kenegetni kell viszonylag gyakran, de ez már az új applikátoros változat, úgyhogy nem zavar:)

MIT HASZNÁLTAM?
MAC MSF – Pink Power
Catrice mono – My First Copperware Party
NYX mono – Highlight
Catrice Ultimate Colour rúzs – 190 The Nuder The Better
Catrice Colour Show szájfény – 130 Flirty Fuchsia
Mit gondoltok?:)
Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .