88 paletta – igen vagy nem?

Legutóbb a krémmánián véleményeztem és botlottam bele a 88-as palettába. Elgondolkodtam rajta, hogy tulajdonképpen mit is írhatnék róla, mennyire használom mióta megvettem, meg vagyok-e vele elégedve stb… és rá kellett jönnöm, hogy igazából ennek a hatalmas palettának a varázsa, kb a második hét után el is múlt..

Gyönyörű, intenzív színek találhatóak benne, ez nem vitás. Ár érték arányban is egy szuper terméket tudhatunk magunkénak, ha megvesszük, mégis most így egy év távlatából azt kell mondjam megbántam kicsit.
Annak idején én a beauty blogok hatására vettem meg a Coastal Scents oldaláról a 88 original palettát. (amit már nem így tennék, hiszen ebay-ről jóval olcsóbban beszerezhető!) Szupergyors szállítás után, boldogan vettem kézhez: https://www.beautyjunkie.hu/2010/06/elso-csomag.html.

Hozzá kell tennem, hogy akkor még csak kóstolgattam a sminkek világát, volt egy alap kollekcióm, de nagyon örültem, hogy sok-sok extra színt kapok és majd kísérletezgethetek. Ennek neki is álltam, de aztán egyre kevésbé került elő.. Mostanra ez a paletta leginkább csak pihen a polcon és kb. porosodik, mert egyszerűen egyetlen reggelen sem érzek késztetést arra, hogy ezt a monstrumot vegyem elő és készítsek egy sminket.

Egyrészt nagyjából az első héten már letört a nyitó gombocskája, ami jól megnehezíti a nyitást-csukást, másrészt így már annyira sem biztonságos a záródása, mint eddig, tehát hordozásról például szó sem lehet, pedig nálam elég fontos, hogy tudjak magammal vinni egy sminkcuccot a sok ingázás miatt.

Másrészt az extra színek sem feltétlenül győztek meg. Valóban jó arra, hogy kicsit kísérletezzünk a színekkel, hogy kb mi az, ami jól áll, de igazából a 70%-a érintetlen a színeknek, mert annyira közleiek sokszor az árnyalatok, plusz nem is szívesen nyúlok egy csomóhoz..

Alapvetően én mindennapi használatra vettem a palettát, nem szoktam csakúgy arcot festeni és másokat sem sminkelek, úgyhogy az ilyen jellegű használatra szerintem teljesen alkalmatlan hosszútávon. Amíg a kezdeti lelkesedés tart addig szuper, de utána kényelmesebb egy kisebb jól összeválogatott palettát elővenni, és azzal feltenni a napi sminkünket a reggeli rohanásban.

Kísérletezéshez tényleg jó, de én nem venném meg újra. Inkább elmennék egy smink tanácsadásra és költeném olyasmire az árát, ami jól áll és minden nap használhatom és szerethetem:)

Most egyébként tudatosan elő szoktam venni, és reggelente megpróbálok valamit kezdeni vele, mert nagyon idegesít, hogy áll a polcon, de őszintén zavar..egyszerűen csak túl nagy és sok és legszívesebben a földhöz vágnám néha. !
Mindennapos használatra alkalmatlannak nyilvánítom, úgyhogy aki azért venné meg, mert ezzel letudva a sminkcucc, akkor inkább gondoljátok meg kétszer:)

Nektek van ilyen nagy palettátok? Ti szeretitek?
Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .