Skin79 Vital BB krém

Kipróbáltam egy újabb BB krémet, méghozzá a nem rég érkezett Skin79 Vital-t. Kicsit tartottam tőle, mert eléggé sárgásnak tűnt a képeken a színe, nem tudtam mennyire fogom tudni majd használni, de érdekelt, hogy mit tud. 🙂

Összetevőlista:

Mit érdemes tudni róla?

„Megnövelt SPF50-es UVA és UVB fényvédelemmel. Megerősíti a bőr vizvisszatartó képességét, és fenntartja a bőr természetes állapotát.  Az Osmopur-N and Vital-V Complex megnyugtatja és védi a bőrt a különféle környezeti behatásoktól, hidratált, egészséges bőrt eredményez.
Használható tág pórusú, fakó bőrre is.”
Az 50es fényvédelem nagyon tetszik, és jól is jöhet majd a nyári nagy napsütésben. 
Nekem hidratálni bőven kellett alá, mert egy jóval sűrűbb állagú krémről van szó, mint amit megszoktam. Nem nehéz eloszlatni, de azért több odafigyelést igényel a felvitel. Egyértelműen kézzel ajánlom, egyébként az ecset csíkozhat. Nekem púdert kellett fölé használnom, de nem fényesedett át hamar.
A fedése szerintem elég erős, én nagyon kis mennyiséget vittem fel minden alkalommal, mégis szinte minden hibát eltüntetett. A színével kapcsolatban azt tudom mondani, hogy valóban egy sárgásabb tónusú krémről van szó, de meglepően jól idomult az arcomhoz, az erős fedés ellenére is. Igazán nem erre számítottam, szóval elég kellemes meglepetés volt. 🙂
Csomagolása pont olyan, mint a Hot Pink-nek, nyomós adagolója van, ami szerintem egy nyomásra olyan rengeteget ad ki a krémből, hogy az egész testemet is bekenhetném vele..szóval nekem ezzel nagyon óvatosan kellett bánnom, hogy ne vesszen kárba.
Nem valami utazóbarát egyébként ez a kiszerelés, én nagyon félnék, hogy megnyomódik és kifolyik a krém, hiszen a kis csőrét semmi sem védi. Plusz a csomagolás is alapból olyan hengeres és „kövér”, hogy egy neszeszerembe sem tudom rendesen bepakolni. Mellé tettem a Signature-t, hogy a méreteiket össze tudjátok vetni:
Az arcom szerencsére borzalmas állapotban volt, amikor a fotókat készítettem, úgyhogy szuperül látszik a teljesítménye:

Ha megvásárolnátok, akkor itt megtaláljátok a webshopban:
http://bbkrem.hu/bb-kremek/osszes/super-plus-triple-functions-bb-vital-krem.html

Ha vásárláskor beírjátok a MAGGIE kódot, akkor -5% engedményt kaptok a végösszegből! 🙂 Ezután nekem semmi hasznom nem származik, pusztán nektek egy kis ajándék!

Follow:
Oszd meg:

1 Comment

  1. Noémi Kiss
    október 23, 2012 / 15:56

    Elvileg bőrtáplálásban sokkal jobbnak kellene lennie, mint a Missha. Ezt te is így érzed? 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .