Avon Shine Attract rúzs

Ezt a rúzst a 2012/4. katalógusban fogjátok először megtalálni, mint újdonságot. A különlegessége a formula és a kialakítás. Az a lényege, hogy fényes ajkakat kapj végeredményül, ragadós szájfények nélkül. Középen helyezkedik el a színt adó részt, amit körül vesz az átlátszó gél. E-vitamint és 15-ös fényvédő faktort tartalmaz. 
A csomagolása semmi extra, de mégsem a megszokott fekete Avon tok, hanem egy hosszúkásabb ezüst színű tartó átlátszó kupakkal.
12 árnyalatban kapható, nekem egy korall színű van méghozzá a Caressing Coral. Ez a szín egy arany fényű narancsos pirosas korall. A teljes és erős fedés érdekében többször kell áthúzni az ajkakon, mint egy normál rúzst a gél miatt, de a hatása viszont kellemes, jó ahogy keveredik közben a két textúra és a végeredmény valóban egy fényes felület ragacsosság nélkül. Nagyon tetszik egyébként a gél, kár, hogy nem adtak ki belőle egy sima változatot, mert szívesen kenném a többi rúzsom fölé is.

A mintán kétszer húztam át a rúzst, hogy valamennyire keveredjen a két rész:

Ha valaki szereti a hidratálóbb, fényes hatású rúzsokat akkor ezt is biztosan szeretni fogja. Én még egy világosabb, rózsaszínes árnyalatot tervezek beszerezni a mindennapokra. 1269 Ft-ba fog kerülni.

Hogy tetszik?:)

BlogLovin
 – LookBook – Facebook – Twitter
Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .