BRTC Jasmine Water

Elérkeztünk az utolsó BB teszt alanyhoz ebből a szériából. Azaz igazság, hogy a végső döntésnél ez a krém és a Signature állt holt versenyben, aztán egy kicsit mégis az utóbbi felé húzott a szívem. A csomagolásáról annyit, hogy szerintem kellemes kinézetű, nekem tetszik ez a lila szín az ezüsttel kombinálva. Hasonló a tubus alakja, mint a Skinfood Aloénak, jó kézbe venni. Csőrös végű tubusról van szó, jól záródik a kupak és nem okoz gondot az adagolása. Neszeszerbe jobbnak tartom az ilyen kiszerelést egyébként, kényelmesebb magunkkal vinni, ha arról van szó.

Mit érdemes tudni róla?

„5% Jázmin kivonatot tartalmaz – intenzíven hidratál – rugalmassá teszi a bőrt.
Ránctalanító, fehérítő, UV védő hármas hatású BB krém. Élénk bőrtónust eredményez.
FDA minősített , SPF 30 PA++ UV védelem, ásványi olajmentes, bőrgyógyászatilag tesztelt.
Intenzíven hidratáló krém százaz és érzékeny bőrre. Arbutin és adenozin biztosítja a bőr  rugalmasságát.
Főbb összetevők:
Jázmin:  A jázmin jelentése virágként „elragadó”, „ az enyém vagy”. Mivel egyedi és különleges illata van, régóta használják szerelmi bájitalnak.
Segít szellemileg és fizikailag kikapcsolódni, és emellett rugalmassá teszi és nyugtatja a bőrt, ezért kiváló száraz, sérült, érzékeny és idősebb bőrhöz. 
Hirdatálás és bőrnyugtatás: Jázmin, zöldtea, kövér porcsin, Blue komplex
Fehérítő és öregedés gátló: Arbutin, Adenozin
Bőr védelem: Édes mandulaolaj, gotu kola

Tulajdonságok:
Intenzív hidratáló
Gyönyörű és ragyogó bőrtónus
Finom állagú és hosszantartó hatás
A Jasmine Water BB krém különösen ajánlott, sötét, érzékeny és száraz bőrre, idősebb, rugalmatlan bőrre, amely folyamatos táplálást igényel.
Használata: A szokásos bőrápolás utáni lépésként. Ha nagyobb fedésre van szükség, 2-3 vékony rétegben ajánlott felvinni egyszeri nagyobb mennyiség helyett.
Szín: természetes bézs
Kiszerelés: 35g”
Nekem fontos szempont volt most, hogy olyan krémmel legyen dolgom, ami ránctalanít és fehérít is, tehát ennek ez a krém is megfelel. nagyon tetszik benne, hogy érzékeny bőrre is ajánlott, mostanában érzékenyebbnek érzem a bőröm, mint általában. SPF30-at tartalmaz így ez is teljesen megfelel az alap elvárásoknak. Ahogyan a neve is mutatja a jázmin a fő összetevők közé tartozik, ennek köszönhetően elég erőteljes jázmin illata van, ami a felvitel után is érződik még. egyébként finom illatról van szó, de aki nem szereti az ilyesmit, annak problémát okozhat.
Hidratáló krém nélkül is könnyen fel lehet vinni az arcunkra, mert maga a krém nagyon könnyű, simán el lehet dolgozni. Nekem ezután feltétlenül szükséges púdert használnom és a nap során egyszer biztosan fel kell frissítsem. Én kevésnek érzem a fedést, kizárólag a jobb napjaimon tudtam korrektorok nélkül használni, de akkor tényleg szép lett az eredmény. Egyáltalán nem matt a hatása, inkább egészségesen ragyogó bőrt kapunk a végén.
Előtte-utána képek:
Úgy gondolom, hogy ez a krém jó választás lehet azoknak, akiknek alapvetően szép bőrük van és az alapozót soknak találják. Ez remekül eltünteti a pirosságokat, apró egyenetlenségeket, nagyon szép, egységes bőrképet ad. Észrevehetetlenül simul az arcunkra, tényleg olyan könnyű, mintha ott sem lenne. 
És, hogy én miért a Signature-t választottam?
Picit jobban tetszik a finish és a fedés, és azt jobban kihasználhatónak érzem a koránt sem tökéletes bőrömmel. Viszont az biztos, hogy nem felejtem el ezt a krémet és „váltótársnak” még lehet beszerzem ezt is 🙂
Itt megtaláljátok, hogy a többi BB-hez képest milyen a színe: 

Ha szeretnétek megvásárolni, akkor itt megtaláljátok:

Ha vásárláskor beírjátok a MAGGIE kódot, akkor -5% engedményt kaptok a végösszegből! 🙂 Ezután nekem semmi hasznom nem származik, pusztán nektek egy kis ajándék!

Valaki próbálta már ezt a krémet? Hogy tetszett?



Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .