Solutions Complete Balance nappali és esti arckrém

Nem is tudom eddig miért nem került sorra ez a krém a blogon, hiszen abszolút a mindennapi arcápolásom része. Szerintem mostmár több, mint egy éve használom rendszeresen és ennek megfelelően már jó sok tégellyel el is használtam. Voltak kilengéseim, amikor ki szerettem volna próbálni valami mást, de végülis mindig ennél kötöttem ki, úgyérzem ez most tudja azt, amire a bőrömnek szüksége van.
Kombinált bőrre ajánlják, és nekem erre be is vált. Sok szenvedés van az arcommal évközben, nyáron inkább hajlik a bőröm a zsíros, télen pedig a száraz felé, de még ilyenkor sem egyenletesen, hanem a t-vonal természetesen a hunyó minden esetben.. Ezekkel a krémekkel nagyjából kordában tudom ezt tartani és beáll a bőröm a normál kategóriába.
Egy papírdobozba csomagolva érkezik egyébként a krém, a tégely pedig üvegből van, műanyag kupakkal. Elég nehéz és minőségi hatása van, nem gagyi egyáltalán! 50 ml-es a normál kiszerelése.
A nappali krém egy nagyon könnyű, fehér színű krém. Elég belőle kis mennyiség is, jól el lehet oszlatni a és szépen be is issza a bőröm szinte azonnal. Ez azért jó, mert így könnyen lehet rá sminkelni, még a legkapkodósabb időkben is! Éppen eléggé hidratál, sosem marad utána húzódó, feszülő érzés. SPF15-öt tartalmaz.
Az éjszakai krém pedig tulajdonképpen egy gél-krém, aminek zöldes színe van. Ez egy kicsit vizes, hűs érzést kelt az arcomon, amikor felkenem és viszonylag gyorsan beszívódik, de azért érezhetően egy nehezebb krém, mint a nappali. Nekem ez nyáron sok is szokott lenni például, így inkább csak télen használom, de akkor viszont nagyon jól jön.
Ezt a két krémet bátran ajánlom mindenkinek, aki hasonló bőrtipussal rendelkezik, mint én. Ha sikerül egy jó akciót kifogni, akkor még olcsóbban is hozzá lehet jutni:)
Ti milyen arckrémeket használtok? Ezt próbáltátok már esetleg?

Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .