Missha Signature 21 vs 23

Mostmár jó ideje használom a Missha Signature BB krémet, és már az elején meg kell mondjam, azt gondolom, hogy nekem ő a tökéletes BB. A Skinfood Aloe-t nagyon szeretem, de abból a sötétebb árnyalat van meg, ami inkább nyáron jó, plusz szerettem volna egy új bb-t a készletbe, ami más tulajdonságokkal bír. A Hot Pink volt az első, amit a skinfood után próbáltam, de végülis nem vettem meg a teljes kiszerelést, mert  amikor kipróbáltam a többi krémet is BB Andinak hála, akkor a Missha Signature teljesen levett a lábamról:)

Mit érdemes tudni róla?
„Lágy BB Krém tökéletes fedéssel és UV védelemmel + fehérítő + ráncsökkentő funkcióval.
Bőrrokon összetevők és Aminosav komplex hidratálja és kiegyensúlyozottá teszi a bőrt.
Finom részecskéi és növényi összetevői tökéletesen tapadnak a bőrhöz. Akár 12 órán át kiegyenlíti az árnyalat különbségeket, egy finom réteggel tökéletesen eltakarja a bőrhibákat.
Organikus, európai ECO-CERT minősítéssel rendelkező gyógyító komplexet tartalmaz, és mentes hét ártalmas összetevőtől, a bőrirritáció elkerülése miatt.
Bőrregeneráló Peptid komplexet, bőrnyugtató és antioxidáns Ginkó kivonatot és 50 növényi összetevőt tartalmaz a megfelelő hidratálás és bőrtáplálás érdekében.
Összetevők:Bőr Lipid
A bőr sejtjei között lévő lipid, amely a bőr rugalmasságát, tartását és nedvességtartalmát biztosítja.
A többféle liposzóma mélyen behatol a bőrbe és regenerálja a sérült sejteket.
Szabadalmazott összetevők:
Aminosav komplex (szab. száma: 0490212)
Aminosav tartalmazó öregedés gátló összetevő
Természetes Gyógyító komplex (szab. száma: 0431076)
Természetes kivonatokat tartalmaz, amelyek hatékonyan gyógyítják az Atópiás ekcémát
ECO-CERT minősített organikus összetevők:
Levendula kivonat (antibakteriális, bőrvédő)
Kamilla kivonat (bőrnyugtató, antioxidáns)
Olivem900 (Emulgáló)
Titánoxid (fehér UV védő por)
Vasoxid (ásványi színezőanyag)
Mentes a következőktől:
Parabén, ásványi olaj, vegyszerek, GMO, Triclosan, Benzophenone, alkohol”
Összeségében egy nagyon könnyű, finom állagú krémről van szó, ami remekül megküzd a bőrproblémákkal és már egészen kis mennyiség is látványos változást hoz. Én a mindennapi használat során hasznok alá hidratáló krémet, de enélkül is könnyen fel lehet vinni, nem olyan ragadós, mint a többi BB, inkább egy nedvesebb krém. Automatikusan púderezek, de most télen nem lenne muszáj, mert nem fényesedik át rajtam. Ami a tartósságát illeti, nincs okom panaszra, nekem több, mint 12 órát is simán bír, még akkoris, ha nem púderezek. A finish-ről annyit, hogy nem matt, hanem friss üde kinézetet biztosít, és gyakorlatilag teljesen beleolvad a bőrbe, senki nem mondja meg, hogy lenne valami az arcomon, ha ez van fent. Az elején egy egész pumpányit oszlattam el az arcomon, de mostmár csak fél pumpákat szoktam, mert ez is bőven elég, ahol még szükséges oda pedig teszek még egy picit, vagy jöhet a korrektor. Egységes bőrképet ad, és a kisebb hibákat maradéktalanul tünteti el, a szó szoros értelmében, ugyanis 1-2 nap alatt nekem a pattanások is javulnak, majd eltűnnek.
Tetszik, hogy organikus krémről van szó, és úgyérzem, hogy a téli szárazabb időszakra iszonyúan bevált ez a krém, mert a bőröm is sokkal puhább, ruganyosabb, nem érzem sehol száraznak. Kicsit érzékenyebb a bőröm, mint eddig volt és erre is jó megoldásnak bizonyult a Signature, úgyhogy az érzékeny bőrűeknek is jó szívvel ajánlom.
De miért is ez a címe a bejegyzésnek?
Összehasonlítom a két árnyalatot, méghozzá úgy, hogy a fél arcomra a világos (21) , a másik fél arcomra pedig a sötét (23) árnyalat kerül. 

Itt vannak alkaron a minták, természetes fényben, 23-21:
Itt pedig megtaláljátok, hogy a többi BB-hez képest milyen: 
Akkor jöjjenek a képek:) Készült előtte kép is, hogy lássátok milyen változás érhető el vele:

Én élőben semmi átmentet vagy határvonalat nem láttam. A képeken sem látok igazán eltérést a két oldal között, pedig az alkar mintán ugye jóval sötétebbnek tűnik az egyik a másiknál. Egyetlen magyarázatot találtam erre, mégpedig azt, hogy a krém remekül igazodik a saját bőrszínhez és valóban belesimul, tényleg szinte láthatatlan réteget képez. 
Egyáltalán nem olyan itt a színválasztás, mint egy alapozó esetében például. Ha szeretnénk télen is használni a nyári színünkhöz választott BB-t, akkor csak arra kell odafigyelni, hogy kevesebbet és kicsit azért odafigyelve tegyük fel, így biztosan nem lesz probléma:)
Ettől függetlenül azért mindenki el tudja dönteni, hogy a világosabb vagy a sötétebb az ő árnyalata. és lehetőleg azért a nektek megfelelőt használjátok:)
Egyébként kitaláljátok melyik oldalon melyik árnyalat van?:)
Ha megvásárolnátok, akkor itt megtaláljátok a webshopban:

Ha vásárláskor beírjátok a MAGGIE kódot, akkor -5% engedményt kaptok a végösszegből! 🙂 Ezután nekem semmi hasznom nem származik, pusztán nektek egy kis ajándék!

Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .