Maybelline One By One szempillaspirál

A legutóbbi szempillaspirál, amit használok folyamatosan mostmár jó ideje az a Maybelline újdonsága, a One By One. Nagyon kíváncsi voltam rá, és alig vártam, hogy elfogyjon az előző spirál és nekikezdhessek ennek!

300 sörtét tartalmaz a keféje, így minden egyes szempillánkra jut 3, amivel elvileg közre tudja fogni a pillát és így festi be és simítja ki. Ezzel a módzserrel tulajdonképpen egy tökéletesen szétválasztott, dús szempillasort kapunk Egyébként a formulát a hajápoló szerek inspirálták és C vitamint valamint AHA gyümölcssavakat tartalmaz, ezek segítenek csökkenteni a töredezettséget és simítják ki a szempilláinkat. 
A csomagolása egyszerű, a Maybellintől megszokott fiatalos külsőt kapott, ami engem különösebben nem fog meg. Kb. annyira duci, mint a Max Factor False Lash Effect-je, de a kefe már koránt sem hasonlít. A műanyag tüskék hossza váltakozik, így könnyű kifesteni vele a nehezen elérhető apró pillákat is.

Elsőre bevallom nem tetszett az eredmény, túl kevésnek és egyszerűnek éreztem. Aztán elkezdtem használni, és öbben is megjegyezték, hogy mennyire szépek a pilláim, mivel vannak kifestve?, na ekkor döbbentem rá, hogy tulajdonképpen nagyon jó hatása van:) Én amúgy sem vagyok a pók láb szempillák híve, a több rétegű spirálozást is legszívesebben betiltanám, mert szerintem a legtöbb ember csak árt vele, mint használ.. Ez a spirál viszont kiküszöböli ezt, mert egyetlen réteggel már szépen befedi az összes szempillát. Nem is érztem szükségét, hogy többször átmenjek a kefével.

Itt pedig láthatjátok akcó közben:

Ti próbáltátok már ezt a spirált? Esetleg más Maybelline spirálokat?

A spirált a L’OREAL Magyarország Kft.-től kaptam tesztelésre, de semmilyen kötelezettségem nincs a cég felé. A véleményemet ez nem befolyásolja, fizetséget nem kapok tőlük.
Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .