2011 legjobb pillanatai :)

Iszonyú hamar elérkeztünk a 2011 végéhez, és így visszagondolva jó pörgős kis évet tudhatok magam mögött. Rengeteg szuper dolog történt velem is és a bloggal is egy év alatt, remélem ez 2012-ben sem lesz másképp!:) Jöjjön most egy kis áttekintés erről az évről:)

Januárban írtam meg a Magas lányok vs magas sarkak? című bejegyzést, ami azóta is nagy népszerűségnek örvend, 53 komment érkezett rá és sokan írtatok nekem ezzel kapcsolatban e-mailt is. Egyébként rengetegen találtak a blogra a „magas lányok magassarkúban” kereső szóval, akiktől ezúton is elnézést kérek, hogy nem azt találták itt, amit szerettek volna..:D
Belekezdtem a műszempilla projectbe, amibe csúfosan belebuktam, mert azóta sem került fel műszempilla a szemeimre..talán idén újrapróbálkozom majd:)

Februárban elkezdtem a 10 pan project-et, amit végülis sikerrel zártam és büszke is vagyok rá:) Megszületett az első viedóm, amit már régóta kértetek, és azóta is szívesen készítek amikor az időm engedi:)

Márciusban rendezte meg a Primőr Kft. az első blogger találkozót, ami hatalmas élmény volt, hiszen végre sok mindenkivel sikerült találkozni élőben is:)

Áprilisban a Glamour blogger reggelijén vehettem részt, ahol szintén egy nagyon szuper társasággal sikerült megismerkedni, és maradandó élmény 🙂

Még szintén ebben a hónapban sikerült végeznem a 10 pan projecttel! Áprilisban sikerült az első igazi high-end termékemet megvenni, ez egy Chanel Rouge Allure volt!

Májusban egy újabb Primőr blogger találkozó került megrendezésre, ahol sok új emberrel sikerült újra megismerkedni, és igazán sajnálom, hogy nem lehetett mindenkivel egyenként beszélgetni, remélem lesz még ilyenre alkalom:)
Szintén ebben a hónapban Náray Tamás divatbemutatóján is résztvettem, ami hatalmas élmény volt!

Júniusban ünnepelte a blog az egy éves szülinapját, erre az alkalomra kapott új külsőt és saját domaint a blog:) Büszke vagyok erre az egy évre, mert úgyérzem sokat változtam és fejlődtem én is az egy év alatt és nagyon jó érzés arra gondolni, hogy ezt ti is végig követitek velem:)

Július is fontos volt számomra, mert végre sikerült eljutnom Londonba, ahová már nagyon vágytam:) Ti is szerettétek az utána erről készült bejegyzéseket, a Londoni zsákmány post az egyik leglátogatottabb azóta is:)

A high-end vs drugstore sorozatot is ekkor kezdtem el, ami szintén nagy népszerűségnek örvendett:)

Két interjú is született velem, az elsőben a férfi sminkről kérdeztek, a másikban pedig  általánosságban rólam és a blogról.

Augusztusban írtam először a BB krémről, amitől azóta is elválaszthatatlan vagyok:)

A Sminkvásárlás Rómában? c. bejegzyésem is nagyon látogatott lett, sokan is mentetek és hasznosnak is bizonyult:)

Valamint a nyári lábápolásról készült interjú velem a Topánka blogon.

Szeptemberben elutaztam egy hosszabb időre, és az erről készült beszámolót nagyon szerettétek, én is szívesen gondolok vissza rá:)

Októberben álarcos bálban voltam, ami szintén egy emlékezetes pillanata 2011-nek, és nektek is tetszett a smink, amit készítettem:)

A hidratáló krémekről pedig a Krémmánia Apolkája írt nekem vendégposztot!

Novemberben írtam a depotting projectről, amit azóta is rendületlenül folytatom, és már egész jól haladok a szemhéjpúderek felszámolásával:)

A december egyértelműen a karácsony jegyében telt, itthoni karácsonyi dekor bejegyzés is volt és a karácsonyfánkat is megmutattam🙂

Bár a hónap végén, de megszületett az első outfit bejegyzés is, amire nagyon régóta vártatok már és én is:) Borzasztóan örülök, hogy sikerült összehozni, és megígérhetem, hogy jövőre még jelentkezem ilyen bejegyzésekkel:)

Köszönöm szépen, hogy velem voltatok/ vagytok egész évben, remélem a 2012 is tartogat majd ennyi élményt, újdonságok és örömöt:) Ezzel a bejegyzéssel kívánok nektek nagyon boldog és sikeres újévet!! 🙂

Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .