PayPal-ról röviden

A PayPal használatáról és egyáltalán arról, hogy mi is ez, borzasztó sok kérdés érkezik e-mailben, ezért gondoltam jól jöhet, ha írok róla. Nagyban meg tudja könnyíteni az internetes vásárlást, ha rendelkezünk PayPal fiókkal, hiszen ez az egyik legbiztonságosabb vásárlási mód, főleg, ha az ember pl. Ebay-ről szeretne vásárolni. Nem kell hozzá más, mint egy e-mail cím, postacím, dombornyomott kártya és egy jelszó.

A legtöbb kérdésre a válaszokat most összeírom nektek, szerintem ezek a leglényegesebb tudnivalók:
  • Teljesen ingyenes a dolog, nincs semmilyen éves díj vagy ilyesmi!
  • Az egésznek a lényege, hogy nem kell minden oldalon begépelned a kártyád adatait, hanem egyszerűen ehhez a fiókhoz csatolod a kártyád és a paypal emeli le a kártyáról a pénzt, nem az idegen fél, akitől vásárolsz. Így az adataid és a pénzed is biztonságban lesz.
  • Nagyon sok oldal elfogadja a paypalos fizetési módot, így érdemes ezt választani, ha lehetőségünk van rá, a saját biztonságunk érdekében.
  • Ha PayPalon keresztül vásárolsz, visszakaphatod a pénzedet, ha a termék, amit vásároltál egy bizonyos időn belül nem érkezik meg!
  • Ha pénzt kapsz a PayPal számládra, akkor azt ingyen leutalhatod a bankszámládra.
  • Nem kell előre feltölteni a pénzt ahhoz, hogy vásárolni tudj vele, ők emelik le a kártyáról!

Az a jó hírem van, hogy a PayPal már magyar nyelvű útmutatót is készített az oldalhoz, így nagyban megkönnyítve a megértését, használatát. Ha maradt még kérdésetek vagy jobban utána olvasnátok, ezt itt megtehetitek:

Remélem hasznos volt nektek ez a bejegyzés és készen álltok mostmár az Ebay-en vásárlós posztra:))

Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .