Maybelline Master Precise filces tus

A Maybelline egy új filces tussal rukkolt elő, amit már a kampány képek alapján is nagyon vártam, mert elég vékonynak tűnt a hegye ahhoz, hogy szép vékony kis vonalat lehessen vele húzni. Mostanában ráálltam a filces tusokra is, mert pikk-pakk lehet vele reggel sminket készíteni, szóval ez az új mániám 😀
A Maybelline karácsonyi sajtóanyagban benne volt ez a tus is, és annyira megörültem neki, hogy szerintem ugráltam is, mert boltokban sosem sikerült belefutnom!
Sima vékony fekete kis toll formája van, kb stabilo filc vastagságú, úgyhogy abszolút kézre áll. Szépen és könnyedén felfekszik a pillasorra, pont ahogy képzeltem és így borzasztó könnyű vele szép vonalat húzni. Szerintem leginkább a vékony vonalakhoz jó, könnyen lehet vastagítani is vele, de én ahhoz maradok a zselés tus-ecset kombónál inkább. 
Ami a formulát és magát a működését illet, nem éreztem azt a hibát, ami a filces tusokra jellemző szokott lenni, hogy ha nem fejjel lefelé tartjuk akkor nincs elég festék a hegyében. Ennek van és nincs semmi baj a használatával, erre majd kíváncsi leszek akkor is, amikor már jobban használtam és fogyóban van, hogy akkor hogy szuperál.
Tartóssága nagyon jó, egésznap semmi baja nem esett. 
Most épp elutaztam és elhoztam magammal a tust is, mert egyszerűbb utaztatni, mint a zselés tus-ecset párosítást és kevésbé macerás a használata nem otthoni körülmények között:)

Élesben is hoztam róla képet, kb ez a vastagság a kedvencem vele. Itt semi más nincs rajtam csak a Painterly paintpot, a tus és szempillaspirál:

Egy sminkben is találkozhattatok már vele:
https://www.beautyjunkie.hu/2011/12/fotd-comedia.html

Ti milyen filces tusokat próbáltatok már? Mik a tapasztalatok?:)

Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .