Karácsonyi smink – Old Gold

Tegnap is egy karácsonyi partin voltam, gondoltam megmutatom nektek, hogy milyen sminkkel készültem erre az alkalomra, hátha ti is ötletet tudtok belőle meríteni:) Az egésznek az alapja egy arany pigment, amit nedvesen vittem fel a szemhéjamra és egy sötétkékkel mélyítettem. A pigment attól, hogy nedvesen került fel, kapott egy egészen különleges intenzív csillogást, mintha arany fóliát tettem volna fel. Ezt persze a képek nem adták vissza, de talán el tudjátok képzelni:) A sárgás arany és kék összemosásától az átmenet zöldes lett, pont ahogy elképzeltem! Így gyakorlatilag két szemhéjpúderrel meg is oldódott a szemhéjfestés:) Fekete puha ceruzával kontúroztam, amit elsatíroztam, majd szempillaspiráloztam. Aszemöldökömet kicsit jobban kihúztam a szokásosnál, mert az erős szemfestés megkívánta a határozottabb szemöldököt. Az arcomra bronzosító került és egy aranyló barackos pirosító. A számra pedig egy sima arany mikrocsillámos szájfény.
Ahogy valószínűleg az emberek többségének, nekem is az arany az egyik legkarácsonyibb szín, úgyhogy ilyenkor úgyérzem mehet belőle bőven és sosem lesz giccses:)

ARC
Missha Perfect Cover #21
MAC studio sculpt korrektor – nw20
MAC Select Moisture cover korrektor – nw20
MAC Careblend púder – light plus
MAC WW MSF – Pink Power
MAC WW pirosító – Mighty Aphrodite



SZEM
UDPP
MAC paintpot – Treasure Hunt
MAC pigment – Old Gold
MAC szemhéjpúder – Contrast, Vex
Avon Super Shock ceruza – black
Maybelline One by One szempillaspirál
Avon szemöldök ceruza – blonde



SZÁJ
Avon glazewear szájfény – Gleaming Gold

Nektek mi a legkarácsonyibb szín, amit sminkben is el tudtok képzelni?:)

Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .