Missha Perfect Cover #21

Ezzel a krémmel kezdem a sort, mert úgy vettem észre, hogy még mindig ez a krém örvend talán a legnagyobb népszerűségnek. Természetesen én is nagyon kíváncsi voltam a Missha Perfect Cover-re, mert rengeteg jót lehet olvasni róla. Érdekelt, hogy mi ebből az igaz, valamint, hogy az én bőrömre mennyire válik be.

A csomagolásáról annyit mondanék, hogy szuper a pumpás megoldás, higéniai és használhatósági szempontokból is. Az illata elmegy, nekem nem tetszik különösebben, a Skinfood Aloe a kedvencem és azt a szintet nem üti meg:) Viszont miután felkentem már nem érezni, úgyhogy mindegy is.

MIT ÉRDEMES TUDNI RÓLA?

„Fő hatóanyagai: 
bőrápoló: 
rozmaring, kamilla
bőr erősítő:
 bükk rügy kivonat
hidratáló:
 Sodium Hyaluronic Acid, Ceramide
Finom bevonatot képező krém, amely egyenletes bőrárnyalatot eredményez, miközben egyszerre hidratál és táplál.3. KDFA minősített UV védelem, fehérítő és ránccsökkentő kozmetikum. 

Ajánlott


Bőrhibákra, amelyeket nehéz alapozóval eltakarni
Azoknak, akik törődnek a bőr öregedésével
Azoknak, akik kiváló fedést szeretnének, de könnyű réteggel
Azoknak, akik gyors, könnyen használható make-up terméket szeretnének a hibátlan bőrhöz
A megszokott bőrápolási lépések után a kézfejre nyomj egy borsónyi mennyiséget, és több rétegben vidd fel a bőrre. Befejezésként púder használható szükség szerint, de többnyire elhagyható. „

Nekem a #21 árnyalat van meg, ez megfelelő az én világos bőrömhöz is, púderrel sem kell korrigálnom a színét.
Amit én tapasztaltam első körben, azaz, hogy ez egy jóval erősebb és nehezebb BB, mint amikhez eddig volt szerencsém. Kicsit sűrűbb az állaga ezért mindenképpen kellett hidratáló krémet használnom előtte, mert csak így tudtam szépen beledolgozni a bőrömbe a krémet.
Azt gondolom, hogy valóban helyettesítheti az alapozót, mert rendkívül jól fed és építhető, de azt senkinek sem ajánlom, hogy erre még ráalapozzon, mert az már szerintem túl sok és borzasztó szembetűnő, inkább korrektorral dolgozzunk rá, ha maradtak még csúnyaságok (bár kétlem, hiszem olyan erős a fedése).
Púderrel érdemes fixálni, hogy egésznap biztosan szépen kitartson, de nekem púder nélkül sem fényesedett át egyhamar, szóval anélkül is teljesen jól használható. A finish-e alapból is inkább matt és púderes hatású.  Púder nélkül szerintem kevésbé „megcsinált” hatású, kicsit természetesebb.

Amit nagy előnyének tartok az az SPF42, ami nagyon nem utolsó szempont, különösen nyáron! Persze ezzel aztán kerüljük el a vakukat, mert könnyen vámpírok lehetünk egy kép erejéig:)

Nekem túl soknak bizonyult, bár én abszolút nem szeretem már az ennyire erős fedést, még alapozóban sem. Valószínű, hogy nem fogom megvenni teljes méretben, esetleg csak a kis kiszerelést, hogy alkalom adtán, ha valami fontos esemény van, akkor arra tudjam használni.
Összeségében nem éreztem magam jól vele, jobban szeretem, ha van egy kis egészséges és természetes csillogása a bőrömnek, amit ez a krém teljesen elnyom.

A problémásabb bőrű lányoknak igazi áldás lehet ez a krém, mert amellett, hogy szépen elfedi a rosszabb területeket, nyugtatja és gyógyítja is a bőrt. Ezt egyetlen alapozó sem teszi meg, szóval érdemes lehet kipróbálni.

És akkor az előtte-utána képek, természetes fényben:

Nem használtam egy teljes pumpát mégis jól látszik, hogy milyen jól elfedett mindent és mennyire egységes bőrképet kaptam:

Itt találtok a többi bb krémhez képest színmintát:
A teljes kiszerelést (50ml) itt találjátok:
A kis kiszerelést (10ml) pedig itt:
Ha vásárláskor beírjátok a MAGGIE kódot, akkor -5% engedményt kaptok a végösszegből! 🙂 Ezután nekem semmi hasznom nem származik, pusztán nektek egy kis ajándék!

PS:
Egy karácsonyi akcióra is felhívnám a figyelmetek, ami tudom sokatoknak aktuális lehet:
Nektek meg van ez a krém? Mik a tapasztalataitok?:)
Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .