L’Oréal és Maybelline ünnepi újdonságok, sminkek

Megkaptam a L’Oréal és Maybelline karácsonyi újdonságait, gondoltam megmutatom nektek is és hozok néhány facechartot, képet, hogy mégis milyen sminkeket álmodtak meg nekünk az ünnepekre:) Ha valaki még inspirálódik a karácsonyi sminkjét illetően, annak nagyon ajánlom ezeket a képeket, mert szuper ötleteket lehet meríteni belőle!

A L’Oréal-nál a vörös rúzs és a bronzos árnyalatok dominálnak karácsonykor. Doutzen sminkjénél nagyon különleges az a sárgás arany az alsó szempilláknál, szépen kiemeli a tekintetet. Gwen sminkjének érdekessége a gyönyörű tusvonal, ami megkoronázza az egész sminket. Milla szemhéján pedig ez a csokibarnás bronzos árnyalás gyönyörű.. Én valószínűleg félnék ilyen erős szemsminkekhez vörös rúzst párosítani, de így a képeket elnézegetve miért ne?:)

 

A Maybelline háza táján most is inkább a fiatalos, élénk vibráló sminkek kerültek előtérbe. Oscar sem riadt vissza az erős szem és száj kombinálásától. Nekem a legelső picit furcsa, nem tudom élesben elképzelni ezt az erős kék színt egy vörös rúzzsal, de a többit minden további nélkül elkészíteném:)

Hogy tetszenek nektek? Inkább a L’oréal klasszikus vagy a Maybelline lendületes sminkjeit választanátok?:)
Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .