BB krém választás – szín minták

Tegnap mutattam már Facebookon, hogy nagy BB krém tesztelésben vagyok már egy ideje, ugyanis új krémet szerettem volna magamnak választani és ha már erre adtam a fejem, gondoltam megmutogatom nektek is őket, hátha segít a választásban. BB Andi olyan rendes volt, hogy a tesztereket a rendelkezésemre bocsájtotta, hogy jól ki tudjam őket próbálgatni, tudjak fotózni és írni a tapasztalatokról. 
A Skinfood Aloe és a Hot Pink már megvan, ezekhez szerettem volna egy harmadikat:)
Végül a Missha Signature, a Missha Perfect Cover, a Lioele Triple és a BRTC Jasmine Water került a kezeim közé. Őket már régóta kinéztem, de sosem tudtam dönteni..még most sem állítom biztosan, hogy tudnék:)


Először is a választást nagyban megkönnyíti egy a krém választó táblázat, amit a bbkrem.blog.hu-n találhattok meg, ez nagyon hasznos ugyanis bőrtípus és bőrszín alapján rögtön le lehet szűkíteni, hogy melyikek a legmegfelelőbbek a saját bőrünknek, ezen kívül pedig a többi információ alapján már a saját ízlésünkre választhatjuk ki a BB krémet. Például fényvédő faktor szerint, fedés vagy finish szerint.. Érdemes ezalapján belőni, hogy melyik krémeket tartjuk esélyesnek.

A legnehezebb talán mégis a színválasztás, főleg ha nincs lehetőségünk kipróbálni a krémeket. Hoztam egy színmintát az általam kipróbált krémekről, hogy nagyjából be tudjátok lőni, melyiknek milyen a színe, akár hozzámképest akár így egymáshoz képest is. Láthatjátok melyik pinkes melyik sárgás, és ez hogy néz ki a valóságban. Nagyjából azonos mennyiséget tettem a karomra belőle és azt oszlattam el, és szerintem az is látszik ebből, hogy melyik krémnek nagyjából milyen állaga van és hogy viselkedik. Majd jön részletesebb vélemény, de azt gondoltam, hogy hasznos lenne egy ilyen átfogó kép ezekről:)
Itt találtok egy korábbi összehasonlítást:
Titeket melyik krém érdekel a legjobban ezek közül?:)

Ha vásárláskor beírjátok a MAGGIE kódot, akkor -5% engedményt kaptok a végösszegből! 🙂 Ezután nekem semmi hasznom nem származik, pusztán nektek egy kis ajándék!
Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .