FOTD – Treasure Hunt & Vegas Volt

Szörnyű fények vannak, ez pedig borzasztóan megkeseríti a fotózást..általában reggel szoktam FOTD képeket készíteni és most ez sem megoldás, mert olyan borongós idő van, hogy esélyem sincs..részemről elég volt már ebből a téli időszámításból is és a változékony hülye időből is..
Lényeg a lényeg, azért megpróbáltam a fények ellenére fotózni, több kevesebb sikerrel. Nem vittem túlzásba a sminket tegnap, este egy karácsonyi bulira voltam hivatalos, viszont délelőttre még konzultálni is mentem ahonnan egyenesen a partira mentem. Nagy hasznát veszem ilyenkor a kicsit különlegesebb paintpotoknak, most a Treasure Hunt került bevetésre, aminek szép sárgány arany színe van, erre a Kiko mono-mal erősítettem rá, ami szintén egy szép tojásfehér-sárgás arany szín. Ehhez egy sima fekete körsatírt párosítottam és kész is. Az aktuális kedvenc rúzsomat tettem fel hozzá, ami elég ünnepi hangulatú is lehet szerintem, de nappalra is megállja a helyét. Ő pedig nem más, mint a Vegas Volt, amit nappalra kevertem a tavaly karácsonyi Cut a Caper színnel, így visszafogottabb lett, estére pedig mehetett magában:) Most a visszafogott verziót hoztam megmutatni:

ARC
Missha Signature BB krém #21
MAC Select Moisture Cover korrektor – nw20
MAC krémpirosító – Ladyblush
MAC pirosító – Mighty Aphrodite (ww limited)
SZEM
Avon SuperShock ceruza – black
Maybelline One by One szempillaspirál

SZÁJ
MAC rúzs – Vegas Volt, Cut a Caper

Nálatok elkezdődtek már a karácsonyi céges/baráti karácsonyi bulik?:)
Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .