Novemberi kedvencek

Egyszerűen hihetetlen, hogy a november is így eltelt, számomra főként riasztó, ugyanis még a suli miatt rettentő sok dolgom van és már a karácsony is vészesen közeleg. Az két advent vasárnap már el is telt, szóval van ok a kapkodásra, legalábbis nekem..
De, hogy megmaradjunk a kellemesebb témáknál, össeszedtem ebben a hónapban is azokat a termékeket, amiket kedvencnek kiáltok ki.
Első és legnagyobb kedvenc a Missha Signature #21, most ő a legújabb BB krém, amiért rajongok! Komolyan mondom, igencsak nehezemre esne választani egyet, hogy melyiket szeretem a legjobban, de a mostani időszakban úgyérzem a bőrömnek ő a legjobb, úgyhogy egyértelműen a novemberi kedvencek között a helye:)

Kedvenc smink kombinációm a Genuine Treasure paintpot és hozzá a Mocha Latte paletta csillámos barnája. Erről a sminkről készült bejegyzés is, nektek is elnyerte a tetszéseteket 🙂 Azért szeretem, mert borzasztó gyorsan elkészíthető és mégis nagyon látványos sminkről van szó. A sietős reggeleken (amiből akadt jópár) nagyon jó társak voltak!

A régi-új kedvenc szemhéjpúderemet, az All that glitters-t is nagyon sűrűn vettem elő, őt legszívesebben egy vékony kis tusvonallal tettem fel, amihez az Extra Lasting filces tust használtam. Erről is készült egy napi smink bejegyzés.

A Tony Moly Princess szájfény mindig nálam volt és feldobta a mindennapokat. Szuperül hidratál, szép a színe és borzasztó cuki! Abszolút kedvenc kategória:)
Rúzsokkal is többet próbálkoztam a hónapban, élénkekket és visszafogottakkal egyaránt, mégis a kedvenc és egyben, amit a legtöbbet használtam az a Revlon matt rúzsa lett. Bevallom sosem gondoltam volna, hogy egy matt rúzst ennyire fogok szeretni, de nagyon megkedveltem, és szívesen viseltem a hétköznapokban. Több FOTD bejegyzésben is láthattátok, szuper szín:)

Novemberben már előkerültek a sötét lakkok, és legszívesebben ilyenekkel festettem ki a körmeimet, nem is volt azthiszem olyan, hogy valami natúrabbat választottam volna..

Kiolvastam egy könyvet is, amit egy barátnőmtől kaptam kölcsönbe, és normál esetben azthiszem egy nap alatt kiolvastam volna, mert izgi és alig lehet letenni! Viszont nekem csak lefekvés előtt jutottak rá félóráim, és már ragadtak le a szemeim, úgyhogy kitartott egész hónapban az izgalom 😀 Ajánlom nektek is, én most a második részt olvasom:)

Mostanában a gyűrűimet vettem elő és hordom gyakran. Általában van valami kattanásom, most épp a gyűrűk azok, bár szerencsére nem igazán vettem mostanában, inkább csak hordom a régieket:) Ők a kedvenceim, néhánnyal már találkozhattatok:

És végül itt a szokásos top 5 bejegyzés, amit a legtöbbet néztetek a hónapban:

Ha lemaradtatok valamelyikről, itt megtaláljátok:

  1. https://www.beautyjunkie.hu/2011/11/mostanaban-vettem.html
  2. https://www.beautyjunkie.hu/2011/11/ajakapolas-tokeletes-ruzsozas-alapja.html
  3. https://www.beautyjunkie.hu/2011/11/depotting-project-step-by-step.html
  4. https://www.beautyjunkie.hu/2011/11/uj-ekszerek.html
  5. https://www.beautyjunkie.hu/2011/11/kezdo-ecsetkeszlet.html
Nektek mik voltak a hónapban a kedvenc dolgaitok?:)
Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .