Avon ragyogást kölcsönző arcpirosító

Már az elején el kell mondanom, hogy ez a fordítás a lehető legszerencsétlenebb, nem tudom hogyan sikerült így elnevezni ezt a terméket, de erre majd később azthiszem ti is rájöttök. 
Kezdem azzal a néhány pozitívummal, ami van, véleményem szerint az nem sok..
Szép szokásos fekete papírban érkezik, aminek az elejére a rendes neve van ráírva: Cheek Glow, tehát már véletlenül se számítson senki pirosításra, csak fényre! Tulajdonképpen ez egy folyékony highlighter akar lenni, ilyen szemmel nézzük tovább a terméket.

Az oldalára már a magyar fordítás került, ahol megtévesztő módon pirosítónak hívják ..
Maga a termék kiszerelése szerintem jó, 10ml egy kis tubusban, és csőrös adagolóval, ez idáig hibátlan elgondolás. Vagy ilyennek vagy pumpásnak tudom elképzelni az ilyen folyékony highlightereket.

Ami pedig benne van az nem más, mint átlátsz zselében lévő apró arany csillámok. Most, hogy itt az ünnepi szezon esetleg még el tudom képzelni használat közben is, de egyébként számomra teljes csalódás 🙁 Sajnálom, mert nagyon örültem neki, hogy lehet kapni, de ez folyékony highlighternek sem az igazi 🙁

Ti mit szóltok hozzá?
Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .