Avon Extra Lasting szájfények

Erről a tipusú szájfényről is szerettem volna már írni egy ideje, ugyanis ő képviseli az Avonnál a tartós szájfény vonalat.  Nekem két árnyalat van meg, a Neverending Nude és a Perpetual Pink, róluk érkezik most a beszámoló:)

Csomagolását tekintve szerintem teljesen jó, kicsit vastagabb műanyagból van az átlátszó rész, így kapott egy kis súlyt, ami a kézbevételnél szerintem jó érzés. Sima egyszerű henger alakja van, fekete kupak, alján matricán a felirat. Befóliázva érkezik, tehát más még nem érhetett hozzá.
Az applikátorral kapcsolatban picit meglepődtem mikor kihúztam. Egy kicsit nagyobb fejre számítottam, de összeségében egyébként egyáltalán nem pici, és nehézséget sem okoz, teljesen normálisan lehet vele dolgozni. Nekem egy „mártás” is elég, hogy ki tudjam vele festeni az ajkaimat, pedig úgy tűnt, hogy kevés festéket vesz fel. 
Ami a tartósságát illeti nem lehet panasz, mert tényleg szájfényekhez képest sokáig fent marad, de persze ez együtt jár az enyhe ragacsossággal, amit nem szeret mindenki.

Az illata édeskés és nagyon emlékeztet valamire, de képtelen vagyok rendesen megfogalmazni.
Színek tekintetében a Perpetual Pink egy rúzsaszínesebb, a Neverending Nude pedig egy barnásabb  árnyalat, de mindkettő egy alapvetően natúr szájfény. Soksok apró csillám van benne, tehát egy nagyon magas fényű szájfényről van szó, és nagyon szépen mutat.
Az aktuális katalógusban 1399 Ft-ért lehet kapni, összesen 6 árnyalat létezik belőle.

Nektek megvan esetleg valamelyik árnyalat?:)

Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .