Jillian Dempsey szemhéjárnyékoló – Bronze

Egy kedves olvasóm kérte, hogy mutassam meg ezt a szemhéjfestéket. Elég régóta megvan és nem is értem, hogyan maradhatott ki a szórásból, mert egyébként nagyon szeretem. Sajnos mostanában ritkán nyúlok utána,  úgyhogy jó is, hogy Kate felhívta rá a figyelmem 🙂
Tulajdonképpen pigmentről van szó, ami a tégelyből az applikátor segítségével kinyerhető. Ezeket már említettem nektek, hogy rendkívül utálom, hiszen jobban szeretek az ecseteimmel folgozni, mint ilyen rámerőszakolt applikátorokkal, de azt be kell látnom, hogy ez nem is sikerült olyan rosszul. Elég vékony ugyanis a feje, hogy szép vonalat lehessen húzni csak a szempillák tövéhez, illetve az alsó szempillasorhoz is könnyen odaférhetünk vele.

Ez egy sötétbarna alapon bronzos-arany csillogású és enyhe rezes beütésű szín. Színek meghatározásában sosem voltam túl jó, de majd a minták talán beszélnek helyettem:)

Alap nélkül vittem fel őket, egy húzással. A vékony vonalat a hegyével húztam a vastagnál pedig elfektettem az applikátort. 

Az első kép vakus a másik természetes fényben készült:

Blue Gray, Khaki és Very Black nevű színekben kapható még ez a termék, és 1400 Ft a teljes ára, ez akcióknál mehet sokkal lejjebb, illetve most ráadásul ajándékba is megkaphatjuk a karácsonyi katalógusban, itt megtaláljátok:
Nektek megvan valamelyik szín? Szeretitek?:)

Follow:
Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .